Πρεμιέρα για το νέο single των Rammstein με τίτλο “Zick Zack”

Το τραγούδι θα περιλαμβάνεται στο νέο δίσκο της μπάντας "Zeit" που θα κυκλοφορήσει στις 29 Απριλίου

Date:

Όταν την 1η Απριλίου οι Rammstein ανακοίνωσαν ότι επένδυσαν στην κλινική “Zick Zack Beauty” στο Βερολίνο, οι οπαδοί τους το θεώρησαν πρωταπριλιάτικο αστείο καθώς δεν υπήρχαν αποδείξεις για την ύπαρξη της συγκεκριμένης κλινικής. Τελικά όπως αποδείχθηκε η συγκεκριμένη ανακοίνωση αποτέλεσε προπομπό του νέου single των Γερμανών με τίτλο “Zick Zack”.

Το τραγούδι θα περιλαμβάνεται στο νέο δίσκο της μπάντας “Zeit” που θα κυκλοφορήσει στις 29 Απριλίου, ενώ για την προώθηση του νέου single οι Rammstein κυκλοφόρησαν και ένα επίσημο βίντεο.

Trond Valfar

Trond Valfar
Trond Valfar
Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Share post:

LATEST

MUSTS

Πέθανε ο Κωνσταντίνος Τζούμας σε ηλικία 78 ετών

Απεβίωσε σήμερα, Σάββατο σε ηλικία 78 ετών ο Κωνσταντίνος Τζούμας,...

‘Oλα όσα μας έταξε το Disney + (Ταινίες Ορόσημα)

Στις 14 Ιουλίου 2022, ήρθε (μετά από αρκετές καθυστερήσεις)...

Πόσες διασκευές του “Enjoy The Silence” είμαστε ικανοί να αντέξουμε;

Αγαπάμε ίσως και λατρεύουμε Depeche Mode! Το συγκρότημα από...
Punked