Πρεμιέρα για το νέο single των Dark Funeral

Λίγες εβδομάδες μετά το πρώτο "Let The Devil In", οι Σουηδοί Black Metallers Dark Funeral επιστρέφουν με άλλο ένα νέο τραγούδι

Date:

Λίγες εβδομάδες μετά το πρώτο “Let The Devil In”, οι Σουηδοί Black Metallers Dark Funeral επιστρέφουν με άλλο ένα νέο τραγούδι.

Το νέο single έχει τίτλο “Nightfall” και παρουσιάστηκε μέσω ενός μουσικού βίντεο και το οποίο δημιουργήθηκε από την Grupa13. Και τα δύο single θα συμπεριλαμβάνονται στο νέο άλμπουμ των Σουηδών “We Are The Apocalypse” που θα κυκλοφορήσει στις 18 Μαρτίου.

Trond Valfar

Trond Valfar
Trond Valfar
Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Share post:

POPULAR

More like this
Related

Το καναδικό συγκρότημα The Haptics κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ “Second Best”

Με ενθουσιασμό, η νέα μουσική των The Haptics περιβάλλει...

Από τον Φασμπίντερ στον Σκορσέζε: Αφιέρωμα στον Μίκαελ Μπάλχαουζ από τις Νύχτες Πρεμιέρας

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας - Νύχτες Πρεμιέρας διοργανώνει σε...

Edvard Munch: Ο ζωγράφος της “Κραυγής” παρουσιάζεται στην ταινία “Munch”

Ο Νορβηγός ζωγράφος και χαράκτης Edvard Munch (1863-1944) είναι...
Punked