Πρεμιέρα για το νέο μουσικό βίντεο του Gus G.

Ο βιρτουόζος κιθαρίστας Gus G. (Firewind) κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό το νέο του προσωπικό instrumental άλμπουμ “Quantum Leap”, μέσα από το οποίο μας παρουσιάζει και ένα νέο μουσικό βίντεο για το single “Into The Unknown”.

Αναφορικά με το “Quantum Leap” ο Gus δήλωσε: “ To νέο μου άλμπουμ δεν το έγραψα με σκοπό να αποτελέσει ένα νέο μου προσωπικό δίσκο απλά μου βγήκε δημιουργικά. Σαν καλλιτέχνης πια μπορείς να κυκλοφορήσεις οτιδήποτε επιθυμείς και υπάρχει ένα κοινό έτοιμο να το ακούσει. Μπορεί η Instrumental μουσική να μην πουλάει πολύ αλλά μπορούν όλοι να την ακούσουν χωρίς όρια για το τι θα κάνω.”

Trond Valfar

Trond Valfar
Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Share this post

MORE

Ηθοποιοί που έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η παγκόσμια κοινή γνώμη το τραγικό περιστατικό, όταν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων...

Chapelwaite: Αργή βασανιστική απόλαυση τρόμου

To 2021 μπορούμε να πούμε ότι δεν ήταν η χρόνια των διασκευών του Stephen King,...

Οι κορυφαίοι LGBTQ καλλιτέχνες της Rock και Metal σκηνής

Για πάνω από πενήντα χρόνια, η LGBT κοινότητα έχει προσθέσει στο ροκ και στη μέταλ...

MUSTS

Punked