Πρεμιέρα για το νέο μουσικό βίντεο των Kataklysm

Οι Καναδοί Death Metallers Kataklysm κυκλοφόρησαν ένα νέο μουσικό βίντεο για το τραγούδι τους “Goliath”. Το συγκεκριμένο single συμπεριλαμβάνεται στο ομώνυμο πρόσφατο άλμπουμ του συγκροτήματος.

O Maurizio Iacono δήλωσε: “Καθώς εισερχόμαστε σε ένα νέο έτος δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τους αγώνες που δίνει ο κόσμος και το σκοτάδι που τον κατακλύζει. Κανένας εχθρός δεν είναι πολύ μεγάλος και κανένας εχθρός δεν είναι πολύ δυνατός, ζούμε μια σύγχρονη κατάσταση Δαβίδ εναντίον Γολιάθ, ήρθε η ώρα να ξεσηκωθούμε όλοι μαζί και να ενώσουμε αυτή την ενέργεια εναντίον της μηχανής! Απολαύστε αυτό το βίντεο που γυρίσαμε για το “Goliath”, καθώς ετοιμαζόμαστε να ξεκινήσουμε μια παγκόσμια αποστολή στο όνομα του metal και της ελευθερίας!”

Trond Valfar

Trond Valfar

Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Previous Story

Ντεμπούτο για το νέο μουσικό βίντεο των Ministry

Next Story

David Eugene Edwards: Ο frontman των Wovenhand επιστρέφει στην Ελλάδα

Latest from Blog

Rotting Christ: Animated βίντεο για το single “Primal Ressurection”

Λίγες εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου “Pro Xristou” οι Rotting Christ μας παρουσιάζουν ένα νέο animated lyric βίντεο για το single “Primal Ressurection”. Θα πρέπει να αναφερθεί πως το συγκεκεριμένο…
Punked
Go toTop