Πρεμιέρα για το νέο lyric βίντεο των Black Metallers Immortal

Την Παρασκευή 26 Μαίου και μετά από απουσία πέντε ετών οι Νορβηγοί θρύλοι της Black Metal σκηνής Immortal κυκλοφόρησαν τη νέα τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο “War Against All”.

Για την προώθηση του νέου άλμπουμ έδωσαν στην δημοσιότητα ένα lyric βίντεο για το τραγούδι “Return To Cold”. Να σημειώσουμε πως το συγκρότημα αποτελείται πια μόνο από τον Demonaz, ο οποίος είναι το μοναδικό αρχικό μέλος και ηχογραφεί με την βοήθεια guest μουσικών.

Trond Valfar

Trond Valfar

Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Previous Story

Νέο single από τον Jamey Jasta (Hatebreed) με την συμμετοχή του Steve “Zetro” Souza των Exodus

Next Story

Fast X – Να ‘ναι καλά ο Momoa…

Latest from Blog

Rotting Christ: Animated βίντεο για το single “Primal Ressurection”

Λίγες εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου “Pro Xristou” οι Rotting Christ μας παρουσιάζουν ένα νέο animated lyric βίντεο για το single “Primal Ressurection”. Θα πρέπει να αναφερθεί πως το συγκεκεριμένο…
Punked
Go toTop