Πράγματα που μας τσαντίζουν όταν τελειώνει η άδεια

Κατ’ αρχάς το βασικό: όταν τελειώνει η άδεια, μας τσαντίζουν ΟΛΑ! Απλά σήμερα είπα να εντρυφήσω εγώ στο αντικείμενο για να ξεχωρίσω μερικά πραγματάκια που μας κάνουν να θέλουμε να διαπράξουμε “φονικό” λίγο παραπάνω.

Οδηγοί στους δρόμους

Τόσον καιρό απολαμβάναμε τα λιγότερα αμάξια και λέγαμε “ΑΧΚΝΕ ησυχία”. Με το που πέρασε η εβδομάδα του 15Αύγουστου όμως, ΤΣΑΚ ο κάθε μ@λ@κ@ς γυρνάει με νεύρα. Σόρι λεγεωνάριε Τρόμπεους, αλλά είμαι το ίδιο φορτωμένος με ‘σένα. Έτσι και μου ξανακορνάρεις πριν ανάψει το φανάρι πράσινο, θα κατέβω και θα στον μπήξω έτσι, με την αλμύρα. ΘΑ ΠΑΩ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΑΠΛΥΤΟΣ ΜΕΤΑ, ΙΣΑ-ΙΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΩ ΕΣΕΝΑ ΡΕ ΕΥΡΩΠΑΙΕ ΤΣΙΓΓΑΝΕ!!

Το τελευταίο μπάνιο

Μπορεί να είχα επική παρέα στο τελευταίο μου μπάνιο πριν ξαναρχίσω δουλειά, αλλά και από ‘κει δεν έλειψε η Αγία Αποφράδα (εεεε Τριάδα) των κ@ραδομύτηδων που κοσμούν κάθε ελληνική παραλία. Ιδού η εν λόγω τριάδα:

  • Οι απλωτοί: Τα τρύπΧια προφυλακτικά που ακόμη κι αν η παραλία έχει 2 μέτρα πλάτος, θα απλωθούν για να κάνουν και την ηλιοθεραπεία τους και για να σε εμποδίσουν να περάσεις, για να ξενερώσεις και να πας αλλού. Φρόντισε να περάσεις λοιπόν… ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΟΥΣΕΙΣ ΜΕ ΑΜΜΟ, ΤΟΥΣ Γ@ΜΗΜΕΝΟΥΣ! SANDOUKEN!!!
  • Οι “μην με εκθέτεις”: Κλασσικές μανάδες που κράζουν το πιτσιρίκι τους, απαιτώντας να σταματήσει να γίνεται θέαμα ενώ οι ίδιες γίνονται πιο αντιληπτές και από έναν χοντρό μεθυσμένο που περπατάει σε ξερόφυλλα. Οk, μανδάμ το ξέρουμε ότι δεν ήθελες παιδί και κανείς δε σε κατηγορεί, γιατί με ήχους σα γουρούνι που το σφάζουν μόνο παιδί δεν το λες. Επειδή όμως εμείς έχουμε έρθει για ρηλάξ, βρες άλλο τρόπο να πειθαρχήσεις το λάθος σπερματοζωάριο του άντρα σου, γιατί κρατάω άδειο μπουκάλι μπύρας, το σημάδι μου δεν είναι 10/10 και δεν έχω ηθικούς φραγμούς για το ποιον θα snipe-άρω.

  • Οι ρακετάκηδες: Ω φάκινγκ ναι. Έτος 2022 και το συνάφι των κλισέ παραλιακών σπασοπ@τσηδων ακόμη κυκλοφορεί. Όλη την ώρα μαγκίτες και σφίχτες και άστοχοι (μάρτυρές μου όσοι έχουν φάει μπαλάκι στην μάπα). Μετά τις 3 το μεσημέρι όμως τσιρίζανε σαν παρθένες σε μπ@ρδέλο του King’s Landing, επειδή τους ΔΑΓΚΩΝΑΝ ΨΑΡΑΚΙΑ. ΔΕ ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΕ ΚΟΥΦ@ΛΕΣ!!! Στο επόμενο τόνο θα παίξετε ρακέτες μαζί μου… απλά θα παίζουμε “μήλα”… με τη ρακέτα στη θέση της μπάλας…

Σόρι φίλε μου τελείωσαν

Πας περίπτερο πριν την 1η βάρδια μετά από άδεια και ζητάς την μάρκα σου στα τσιγάρα και λαμβάνεις αυτήν την απάντηση. Δεν ξέρεις αν δεν πρόλαβε ή δεν ήθελε να κάνει νέα παραγγελία ο περιπτεράς, απλά ξέρεις ότι πρέπει να σκοτώσεις. Εκτοξεύεις με “βολ πλανέ” (“αεροπλανικό” για τους λούμπεν) τον εαυτό σου μέσα απ’ το παραθυράκι του περιπτερακίου και όλα σκοτεινιάζουν. Το επόμενο πρωί ξυπνάς και απορείς γιατί ο Καραϊβάζ έχει αναστηθεί και κάνει αστυνομικό ρεπορτάζ για ‘σένα, ενώ ο περιπτεράς σου έχει αφήσει χαρτάκι με το κινητό του και την επιγραφή “call me, babe XXX”… εεεεε win????

Αυτά τα (διόλου) διακριτικά και για σήμερα και αν σας ενέπνευσα να σκοτώσετε κάτι πρώτη μέρα ξανά στη δουλειά, μην ξεχάσετε να με αναφέρετε στον εισαγγελέα παρακαλώ! Πάντα ήθελα να γίνομαι παράδειγμα για τον πλησίον μου, σνιφ-σνιφ!

Jimmy Tsolakis

Jimmy Tsolakis

Αν περιμένεις άρθρα που δένουν αρμονικά με τα υπόλοιπα του site, καλές 32 Φλεβάρη, μάστορα ή μαστόρισα. Εδώ μέσα θα πιάνουμε από ταινίες, μέχρι και το τι χρώμα θες να βάψεις τις πατάτες σου για το Πάσχα (ναι ρε πατάτες, υπάρχει πρόβλημα;). Όλα θα είναι γραμμένα σε ύφος να σου πέφτουν τα μαλλιά και αν δεν έχεις και πολλά μαλλιά εξ' αρχής, προσκύνα με προκαταβολικά, θα σε κάνω ομοιόμορφο/ομοιόμορφη. (Insert maniacal laugh)

Previous Story

Το apocalyptic post punk των Grave Pleasures έρχεται στην Ελλάδα

Next Story

“Shadow of a Doubt” 1943 – Επετειακή επανέκδοση από την Summer Classics

Latest from Blog

Rotting Christ: Animated βίντεο για το single “Primal Ressurection”

Λίγες εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου “Pro Xristou” οι Rotting Christ μας παρουσιάζουν ένα νέο animated lyric βίντεο για το single “Primal Ressurection”. Θα πρέπει να αναφερθεί πως το συγκεκεριμένο…
Punked
Go toTop