Πόσες διασκευές του “Enjoy The Silence” είμαστε ικανοί να αντέξουμε;

Αγαπάμε ίσως και λατρεύουμε Depeche Mode! Το συγκρότημα από το Essex ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα τη δεκαετία του ’80 και παραμένει ενεργό έως και σήμερα, έχοντας επηρεάσει γενιές καλλιτεχνών που πίνουν νερό στο όνομα του.

Σύμφωνα με την EMI,οι Depeche Mode έχουν πουλήσει πάνω από 100 εκατομμύρια άλμπουμ και singles παγκοσμίως, κανοντάς τους το πιο επιτυχημένο συγκρότημα ηλεκτρονικής μουσικής στην ιστορία της μουσικής.Το περιοδικό Q αποκάλεσε τους Depeche Mode ως το πιο επιτυχημένο συγκρότημα ηλεκτρονικής μουσικής που ο κόσμος έχει γνωρίσει και συμπεριέλαβε το συγκρότημα στη λίστα με τα 50 συγκροτήματα που άλλαξαν τον κόσμο.

Μια από τις πιο γνωστές επιτυχίες του συγκροτήματος λοιπόν (ίσως και η μεγαλύτερη) είναι το άσμα “Enjoy The Silence”, το οποίο αγαπήθηκε από το κοινό όσο λίγα αλλά παράλληλα διασκευάστηκε όσο κανένα.

Επιλέξαμε λοιπόν και σας μεταφέρουμε μερικές από τις λίγες διασκευές που με βάση την “ωδή” των Depeche Mode μεγαλούργησαν.


LACUNA COIL 


Tori Amos


HIM


KI Theory


Anberlin


Gabe & Alok


Evergreen Terrace


Kasia Stankiewicz


Lucy Kay


Skasico

Nancy Von X

Nancy Von X

Και εκεί που κάθεσαι ξανθιά και αμέριμνη λες "Βρε δεν κάνω ένα site, για όλα όσα μου καίνε το μυαλό και την ψυχή, εκτός από το μαλλί;". Και το κέρμα έπεσε φίλη/ε και η ιδέα έγινε πράξη και από τότε ποιός είδε τον Dali και δεν τον φοβήθηκε. Είμαι η Nancy και μπορείς να μου χρεώσεις ότι γράφεται και δημοσιεύεται στο Punked, αλλά στο κλείσιμο της ημέρας αγάπησε με, με τα ελαττώματα μου και ας μην έχω. Stay Punked!

Previous Story

102 χρόνια πριν το Nosferatu έκανε πρεμιέρα και μαζί μια horror επανάσταση

Next Story

“Ripley”: Νέο ατμοσφαιρικό τρέιλερ με τον Andrew Scott

Latest from Blog

Το απόλυτο είδωλο Iggy Pop γίνεται 77 ετών

Το απόλυτο είδωλο Iggy Pop γεννήθηκε στο Michigan στις 21 Απριλίου 1947. Με μια “διονυσιακή” αισθητική ο “Νονός του Punk” επηρέασε καθοριστικά το συγκεκριμένο κίνημα δίπλα στο πλευρό των “The Stooges”, ενώ…

O Mr “Purple Rain” Prince που έφυγε σαν σήμερα

O Prince μπορεί να μη βρίσκεται πια ανάμεσα μας, αλλά θεωρείται ένας από τους κορυφαίους μουσικούς ερμηνευτές της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Η εκκεντρική του παρουσία, και η ικανότητα του να ερμηνεύει μουσικά…
Punked
Go toTop