Περιοχές που θα προτιμούσαμε να κατέβουμε ως δήμαρχοι

Έτσι γιατί δημοτικούς συμβούλους μπορείς να βρεις παντού πλέον.

Τι έγινε καθικάκια μου; Σας έλειΠΣα; Τι; Όχι; Ρε θα είμαι στο σπίτι σας το βράδυ! Κυρίως γιατί κατεβαίνω για δήμαρχος. Έτσι γιατί δημοτικούς συμβούλους μπορείς να βρεις παντού πλέον. Σήμερα λοιπόν θα τυλίξω σε λαδόλοκολλα περιοχές που μπορούσαμε να κατεβούμε ως Δήμαρχοι και την τοπ υπόσχεση για κάθε μια απ’ αυτές (καλά θα πάει αυτό).

Picture1

Shire

Δεν έχετε βαρεθεί να ανοίγετε τα παράθυρά σας συμπολίτεΖΜΟ και να σας έρχεται στα ρουθούνια μια ποδαρίλα ολκής; Δεν έχετε βαρεθεί να σας ζαλίζουν τα μπαφίδια που σκάει ο γείτονας, ενώ προσπαθείτε να απολαύσετε το απογευματινό σας τσαγάκι; (χαχα φλώροι) Ψηφίστε με και θα καθιερώσω παπούτσια για κάθε Χόμπιτ. Τέλος στην εσάνς τσίρλας με σουσάμι και σκουλικάκια πάνω. Αν θέλετε να τρέχετε στα χώματα, θα τρέχετε υπακούοντας βασικούς κανόνες υγιεινής! Επίσης θα ρίξω φόρο πολυτελείας στο χόρτο, γιατί ο γερο-Τόμπι σας έχει θολώσει το μυαλό και είστε μόνιμα κλ@σμένοι και φτάνει πΧια. Επίσης… ρε Τόλκιν πες στα κόκκαλά σου να σταματήσουν να τρίζουν, προσπαθώ να βγάλω λόγο, γ@μώ τα σκουλίκια που σε χλαπακιάζουν!

Picture2

East Blue

Τώρα που το One Piece είναι πάλι mainstream, κατεβαίνω σα Δήμαρχος για να ΠΡΟΜΟΤΑΡΩ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ! Τι; Το East Blue είναι τεταρτημόριο θάλασσας και δεν έχει Δήμαρχο; Σάλτα και γ@μήσου ρε ναυτικέ! Θες να φας το δικό μου “τεταρτημόριο”; Θαλασσινό Άρλεκιν θα σε κάνω ρε Sailor Moony! Τι λέγαμε; Α ναι, θα περάσω νόμο που θα επιτρέπει στους πειρατές να κάνουν αντίποινα στο Λιμενικό για κάθε σπάσιμο που τους κάνουν! Για παράδειγμα σας κοροϊδεύουν στο δρόμο; ΚΑΤΟΥΡΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΓΕΡΑΝΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ! Αν δεν έχουν φυτά, κατουρήστε τους το σκύλο (Garp, το νου σου). Αν δεν έχουν σκύλο… ε βρείτε κάτι μόνοι σας και κατουρήστε το! Bonus: Αντιδήμαρχος θα είναι ο Dracule “Hawk-Eyes” Mihawk, γιατί είναι daddy και είμαι απλά μια τρύπα για τον μύστη (ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ Η ΓΕΡΑΚΙΝΑ ΤΟΥ ΧΤΕΣ).

Picture3

King’s Landing

ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για σκληρούς κ@ργιόληδες! Το άντρο της διαφθοράς και της ακολασίας χρειάζεται ένα σκληρό καβ… εεε.. ΧΕΡΙ κατηγορίας ΒΥΖΑΝ (μωρή σιχαμένη Κατακουζίνα, σε φωνάζουν). Υπόσχομαι ΑΜΕΣΗ μείωση των οίκων ανοχής, γιατί τα χλαμύδια δίνουν και παίρνουν. Οι juicy ladies που θα μείνουν άνεργες, θα μετοικήσουν στα χωριά και θα κάνουν εκεί πιάτσα, γιατί πολύ απλά οι αγρότες τι; Στο κατούρι πηγάδισαν; ΝΤΕΓΑΜΗΘΗΤ’! Επίσης καθιερώνω πως όταν ο εκάστοτε βασιλιάς θα πρήζει παπαρουζασιόν, θα τρώει yeet από κανένα καμπαναριό για 2 λόγους: πρώτον συμβολικά, γιατί θα μας τα έχει κάνει καμπάνες και δεύτερον γιατί θα πρέπει να εξιλεωθεί με επική Μπροσγείωση, πρίν γίνει βιοχλαπάτσα στο κράσπεδο (King’s… Landing). Καθώς η υποψηφιότητά μου θα απειλείται από διαρκή πιθανότητα δολοφονίας, καθιερώνω τον κατώτατο μισθό των στρατιωτών σε 100 Ασημένια Ελάφια τον μήνα, τα οποία θα τα τσιμπάω από τους Lannisters. Τις μ@λ@κίες της Cersei θα τις πληρώσετε εσείς, π@τσότριχες του Mufasa! Στα 4 θα στηθείτε και το moto σας θα αλλάξει σε “Hear Me Moan” λέμε. ΒΙΒΑ ΛΑ ΡΕΒΟΛΟΥΘΙΟΝ! Α επίσης απαγορεύονται οι δράκοι εντός και άνωθεν της πόλης. Φτάνει πΧια να βγαίνει ο κόσμος στο δρόμο και να μπαίνουν νοσοκομείο γιατί οι ξεπουπουλιασμένες σαύρες κάποιων αποφασίζουν να χ@ζουν εν ώρα πτήσης!

Picture4

Δυνατό comeback θα έλεγα και σήμερα, έβγαλα το άχτι μου και Μπος το καλό που σου θέλω να κανονίσεις μπίρα. Πρέπει να οργανώσουμε την προεκλογική μου εκστρατεία και μόνο μεθυσμένοι μπορούμε να το πετύχουμε!

Jimmy Tsolakis

Jimmy Tsolakis
Jimmy Tsolakis
Αν περιμένεις άρθρα που δένουν αρμονικά με τα υπόλοιπα του site, καλές 32 Φλεβάρη, μάστορα ή μαστόρισα. Εδώ μέσα θα πιάνουμε από ταινίες, μέχρι και το τι χρώμα θες να βάψεις τις πατάτες σου για το Πάσχα (ναι ρε πατάτες, υπάρχει πρόβλημα;). Όλα θα είναι γραμμένα σε ύφος να σου πέφτουν τα μαλλιά και αν δεν έχεις και πολλά μαλλιά εξ' αρχής, προσκύνα με προκαταβολικά, θα σε κάνω ομοιόμορφο/ομοιόμορφη. (Insert maniacal laugh)

Share post:

POPULAR

More like this
Related

Στο Νο1 το “Rockin’ Around the Christmas Tree” της Brenda Lee

Η θρυλική χριστουγεννιάτικη επιτυχία της Αμερικανίδας τραγουδίστριας Brenda Lee “Rockin’ Around...

Οι Rammstein προτείνουν ένα ιδιαίτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο!

Αν αυτά τα Χριστούγεννα είστε ακόμα αναποφάσιστοι για το...

Οι KK’s Priest κυκλοφόρησαν νέο μουσικό βίντεο για το single “Sons Of The Sentinel”

Οι KK's Priest κυκλοφόρησαν στις 29 Σεπτεμβρίου την δέυτερη...

Έντονη κριτική στον Ridley Scott στη Γαλλία για την ταινία “Napoleon”

Παρά την έντονη κριτική που δέχεται στη Γαλλία ο...
Punked