Φεβρουάριος του 1979 – Το “Parallel Lines” των Blondie φτάνει στην κορυφή μετατρέποντας τους σε superstars

Το Parallel Lines αποτελεί το τρίτο άλμπουμ του διάσημου συγκροτήματος Blondie, ενώ ήταν αυτό που τους έδωσε το "εισιτήριο" για να κατακτήσουν την κορυφή

Date:

Το Parallel Lines αποτελεί το τρίτο άλμπουμ του διάσημου συγκροτήματος Blondie, ενώ ήταν αυτό που τους έδωσε το “εισιτήριο” για να κατακτήσουν την κορυφή. Το Φεβρουάριο του 1979 έφτασε στο Νο1 των Βρετανικών charts, ενώ περιείχε τις μέχρι και σήμερα μεγάλες επιτυχίες τους “Heart Of Glass”, “Hanging On The Telephone” και “Sunday Girl”.

To άλμπουμ παρέμεινε για 4 εβδομάδες στην κορυφή, ενώ γνώρισε τεράστια επιτυχία σε Ευρώπη, Αυστραλία και Αμερική. Το “Heart Of Glass” ήταν το πρώτο single που έφτασε στη λίστα του Billboard, μετατρέποντας τους Blondie σε superstars.

To 2001 κυκλοφόρησε η remastered έκδοση του άλμπουμ, μαζί με 4 bonus κομμάτια ενώ το συγκρότημα έκανε περιοδεία για να γιορτάσει την επανέκδοση του.

To “Heart Of Glass” εξακολουθεί να ακούγεται πιο επίκαιρο από ποτε, καθώς αποτέλεσε το βασικό soundtrack για την προώθηση της ταινίας “The House Of Gucci”.

Nancy Von X 

 

Nancy Von X
Nancy Von X
Και εκεί που κάθεσαι ξανθιά και αμέριμνη λες "Βρε δεν κάνω ένα site, για όλα όσα μου καίνε το μυαλό και την ψυχή, εκτός από το μαλλί;". Και το κέρμα έπεσε φίλη/ε και η ιδέα έγινε πράξη και από τότε ποιός είδε τον Dali και δεν τον φοβήθηκε. Είμαι η Nancy και μπορείς να μου χρεώσεις ότι γράφεται και δημοσιεύεται στο Punked, αλλά στο κλείσιμο της ημέρας αγάπησε με, με τα ελαττώματα μου και ας μην έχω. Stay Punked!

Share post:

LATEST

MUSTS

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ “Spector”

Το πρώτο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ "Spector" για τον εκλιπόντα...

Nancy Mounir – “Nozhet El Nofous” ένας περίπατος ψυχών

Σε ένα "περίπατο ψυχών" από αρχείο οκτώ 78 RPM...

Οι Godsmack κυκλοφόρησαν το νέο τους single “Surrender”

Μετά από τέσσερα χρόνια οι Godsmack επέστρεψαν με το...

A Nightmare on Elm Street – Ποιος είναι ο καλύτερος Εφιάλτης;

Ένα ερώτημα που δεν έθεσε ποτέ κανείς. Στην τελική...
Punked