Τα πράγματα φαίνεται να πηγαίνουν ιδιαίτερα καλά για την Pabllo Vittar. Πρίν από λίγες μέρες έκανε την καθιερωμένη πλέον εμφάνιση της στα MTV Millennial Awards Brazil, και φεύγοντας πήρε μαζί και ένα βραβείο, για την προσωπική της συλλογή.

Τα τελευταία τρία χρόνια έχει εμφανιστεί σε αρκετά βραβεία, έχει προταθεί σε αρκετές κατηγορίες και το 2018 βραβεύτηκε σαν “καλλιτέχνης της χρονιάς”. Λίγο αργότερα θα έπαιρνε το βραβείο Best Brazilian Artist, στα Ευρωπαικά βραβεία του MTV και μετά θα επέστρεφε με το “Amor de Que”.

pjimage-66

Το “Amor de Que” είναι από τα πρώτα single στο άλμπουμ της 111, το οποίο κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2019 και έγινε τεράστια επιτυχία στη χώρα της.

Σαν μια Drag perfomer είναι πολύ σημαντικό να σταθούμε σε όλα όσα έχει καταφέρει. Την ίδια στιγμή που προβάλλεται το RuPaul’s Drag Race, αρκετές Drag queen έχουν επιχειρήσει να σταθούν στη μουσική σκηνή, καμία όμως δεν μπόρεσε να φτάσει το σημείο που βρίσκεται επαγγελματικά η Vittar.

Παραμένει η πρώτη drag καλλιτέχνης που έχει προταθεί για Grammy για το κομμάτι “Sua Cara” το 2018, και συνεχίζει να έχει ένα φανατικό κοινό να τη στηρίζει. Δεν έχει τυχαία εξάλλου τους περισσότερους followers στο Instagram σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη drag perfomer.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι φέτος ήταν το πρόσωπο της Calvin Klein για την Pride καμπάνια της.

Nancy Von X

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

84 + = 90