ΩЯRΑ – Γιατί πρέπει να ακούσετε το νέο τους άλμπουμ “Unbounded”

Το ντεμπούτο album των ORRA με τίτλο “Unbounded” κυκλοφορεί από τις 14 Απριλίου σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες μέσω της Distrokid και έρχεται να σε βγάλει από τον συνηθισμένο μουσικό σου κόσμο όπως τον έχεις συνηθίσει μέχρι σήμερα

Date:

Το ντεμπούτο album των ORRA με τίτλο “Unbounded” κυκλοφορεί από τις 14 Απριλίου σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες μέσω της Distrokid και έρχεται να σε βγάλει από τον συνηθισμένο μουσικό σου κόσμο όπως τον έχεις συνηθίσει μέχρι σήμερα!

Ένα νέο και πολλά υποσχόμενο Progressive, Hard και Heavy Metal σχήμα, με έδρα την Αθήνα που σχηματίστηκε το φθινόπωρο του 2019 από μια ομάδα έμπειρων, αποφασισμένων και ανοιχτόμυαλων μουσικών, οι οποίοι έχουν συνεργαστεί σε διάφορα projects όλα αυτά τα χρόνια. Μία συνταγή αρκετά ιδιαίτερη, αλλά συνάμα όμορφα και άρτια δεμένη που φτάνει στα αυτιά σου και σε κάνει μέσα από μόλις 6 κομμάτια να αγαπήσεις το συγκρότημα.

Έχοντας στο δυναμικό τους τραγούδια τριλογίες όπως τo “Prometheus Unbound” και το “Modus Hex”, αλλά και συνθέσεις όπως τα “The Revenant”, “Time”, “In Pulse” και “Redemption”, οι ORRA βγάζουν από την αρχή όλα τα όπλα τους στο τραπέζι και δείχνουν αρχικά το ποιόν τους, αλλά και για το που μπορούν να φτάσουν. Ένας δίσκος που πραγματικά έχει πολύ δυνατές συνθέσεις και δεν σε αφήνει παραπονεμένο σε καμία από αυτες τις 6 που θα συναντήσεις.

Είναι τόσο όμορφα ενορχηστρωμένα και γραμμένα στο σύνολο τους αυτά τα κομμάτια, που δίνουν αυτό το κάτι που χρειάζεται ένα τραγούδι για να μην περάσει απαρατήρητο. Λίγο το πάθος του συγκροτήματος, λίγο οι συνεργασίες τους που κρατάνε από το παρελθόν, λίγο η κάπως διαφορετική οπτική που έχουν για τη μουσική, έρχονται για να μπουν σε ένα ωραίο μουσικό μίξερ και να μας προσφέρουν ένα αποτέλεσμα που μένει χαραγμένο στο μυαλό μας, μας δημιουργεί μία όμορφη μουσική νιρβάνα και μας ταξιδέυει έξω από τα συνηθισμένα όρια της μουσικής. Αποτέλεσμα που δεν συναντάς τόσο εύκολα εκεί έξω και σίγουρα θα σε κάνει να δεις ότι δεν πρόκειται για ένα ακόμα κλασικό συγκρότημα που απλά κυκλοφόρησε ένα δίσκο.

 

Γιατί οι ORRA με τον δίσκο “Unbounded” ξεχωρίζουν λόγω των των δυνατών μελωδικών κιθάρων, των εξωτικών grooves, του δυνατού rhythm section καθώς και λόγω των δυνατών φωνητικών και των πολύπλοκων πολυεπίπεδων ενορχηστρώσεων που φτάνουν με μια όμορφα συγχρονισμένη ψυχεδελική ατμόσφαιρα που θα σε κάνει να θες να γίνεις ένα με την Μουσική ύπαρξη του συγκροτήματος.

Εμένα με έκαναν να σηκωθώ πολλές φορές από τη θέση μου και να δώσω τα εύσημα για αυτό που φτάνει στα αυτιά μου και το ίδιο πιστεύω ότι θα κάνετε και εσείς μόλις ακούσετε αυτόν τον δίσκο από την αρχή ως το τέλος. Καθώς το “Unbounded” των ORRA είναι μία πολύ δυνατή κυκλοφορία και σίγουρα δεν πρέπει να την χάσετε!

Social Links:

https://www.facebook.com/ORRA-band-101574509134682
https://orraband.bandcamp.com/album/unbounded
https://www.youtube.com/channel/UC0p_Nh9zOLp9Lh4Bl5MLSQw

Κωνσταντίνος Χαϊάουι
Κωνσταντίνος Χαϊάουι
I am disinclined to acquiesce to your request....

Share post:

LATEST

MUSTS

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ “Spector”

Το πρώτο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ "Spector" για τον εκλιπόντα...

Nancy Mounir – “Nozhet El Nofous” ένας περίπατος ψυχών

Σε ένα "περίπατο ψυχών" από αρχείο οκτώ 78 RPM...

Οι Godsmack κυκλοφόρησαν το νέο τους single “Surrender”

Μετά από τέσσερα χρόνια οι Godsmack επέστρεψαν με το...

A Nightmare on Elm Street – Ποιος είναι ο καλύτερος Εφιάλτης;

Ένα ερώτημα που δεν έθεσε ποτέ κανείς. Στην τελική...
Punked