Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του “House of the Dragon”

Το "House of the Dragon" ακολουθεί τον εμφύλιο πόλεμο των Targaryen, ο οποίος έλαβε χώρα περίπου 300 χρόνια πριν από τα γεγονότα του "Game of Thrones".

Date:

Οι θαυμαστές του “Game of Thrones” θα πρέπει να νιώσουν ενθουσιασμό καθώς ο George RR Martin, ο συγγραφέας του οποίου το βιβλίο A Song of Ice and Fire ενέπνευσε την επική σειρά φαντασίας του HBO, ανακοίνωσε ότι τα γυρίσματα για το επερχόμενο prequel, House of the Dragon, ολοκληρώθηκαν.

Ο Martin μάλιστα έδωσε την έγκρισή του για την επερχόμενη πρώτη σεζόν καθώς τον άφησαν ικανοποιημένο τα επεισόδια που έχει δει.

“Συναρπαστικές ειδήσεις έξω από το Λονδίνο – Πληροφορούμαι ότι τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν για την πρώτη σεζόν”, έγραψε σε μια ανάρτηση στο blog του. “Ναι, και τα δέκα επεισόδια. Έχω δει αμοντάριστα από αυτά, και τα λατρεύω”.

Και συνέχισε: “Φυσικά, χρειάζεται να γίνει περισσότερη δουλειά. Ειδικά εφέ, χρονισμός χρωμάτων, όλη η δουλειά μετά την παραγωγή. Αλλά το σενάριο, η σκηνοθεσία, η υποκριτική φαίνονται καταπληκτικά. Ελπίζω να σας αρέσουν όπως και σε μένα”.

Αν και τα γυρίσματα της spinoff σειράς, βασισμένη στο βιβλίο του Μάρτιν “Fire & Blood” ολοκληρώθηκαν για την πρώτη σεζόν, ο συγγραφέας δεν μπόρεσε να αποκαλύψει την ημερομηνία κυκλοφορίας για την πολυαναμενόμενη σειρά.

“Λοιπόν, με ρωτάνε πότε θα αρχίσει. Πότε θα χορέψουν οι δράκοι; Μακάρι να μπορούσα να σας πω. Απομένει να γίνει πολλή δουλειά, όπως είπα, και η Covid δυσκολεύει τον προγραμματισμό. Φέτος την άνοιξη; Απίθανο. Ίσως καλοκαίρι; Θα μπορούσε. Φθινόπωρο; Ποιος ξέρει; Θα μάθουμε όταν γίνει”.

Το “House of the Dragon” ακολουθεί τον εμφύλιο πόλεμο των Targaryen, ο οποίος έλαβε χώρα περίπου 300 χρόνια πριν από τα γεγονότα του “Game of Thrones”.

Share post:

LATEST

MUSTS

Πέθανε ο Κωνσταντίνος Τζούμας σε ηλικία 78 ετών

Απεβίωσε σήμερα, Σάββατο σε ηλικία 78 ετών ο Κωνσταντίνος Τζούμας,...

‘Oλα όσα μας έταξε το Disney + (Ταινίες Ορόσημα)

Στις 14 Ιουλίου 2022, ήρθε (μετά από αρκετές καθυστερήσεις)...

Πόσες διασκευές του “Enjoy The Silence” είμαστε ικανοί να αντέξουμε;

Αγαπάμε ίσως και λατρεύουμε Depeche Mode! Το συγκρότημα από...
Punked