Η ζωή φέρθηκε πραγματικά άδικά στην όμορφη Sandy του Grease

Η πρωταγωνίστρια του Grease προέρχεται από πλούσια οικογένεια: οι γονείς ήταν πολυάσχολοι, επιτυχημένοι και καλλιεργημένοι. Η ίδια ξεκινά να αντιλαμβάνεται τη μουσική σε ηλικία μόλις 15 μηνών όταν μπορεί και αναγνωρίζει τις νότες καθώς και να τις τραγουδήσει. Μέχρι τα 2 της χρόνια εκτελούσε άψογα όποιο κομμάτι άκουγε όμως είναι εξαιρετικά ντροπαλή και έχει χαμηλή αυτοπεποίηθηση: και μόνο στη σκέψη ότι πρέπει να ανέβει στη σκηνή τρέμουν τα πόδια της. Ευτυχώς το ξεπερνά στα 14 της χρόνια.

Στην προσωπική της ζωή η Olivia δεν ήταν τυχερή. Ο σύντροφός της Patrick McDermott με τον οποίο ήταν μαζί 9 ολόκληρα χρόνια εξαφανίστηκε μυστηριωδώς ενώ βρισκόταν με τη βάρκα του στα ανοιχτά της ακτής της Καλιφόρνια. Η ίδια μαζί με την οικογένειά του τον έψαχναν απεγνωσμένα για πάρα πολλά χρόνια, όμως δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τα ίχνη του. Η Olivia τον θεωρούσε νεκρό, αφού πίστευε πως δεν θα εγκατέλειπε ποτέ το γιο του: έκανε λάθος. Ο McDermott σύμφωνα με δημοσιεύματα στον Τύπο είχε διαφύγει στο Μεξικό για να αποφύγει τη φυλακή καθώς είχε τεράστια χρέη όπως αποκαλύφθηκε ύστερα από πάρα πολύ καιρό.

olivia-newton-johnΗ δυστυχία της Olivia συνεχίζεται: η κόρη της Chloe είναι εξαρτημένη από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ και όπως παραδέχθηκε σε μια συνέντευξή της υπήρξε περίοδος που ξόδευε καθημερινά 100 δολάρια σε ναρκωτικά ενώ ήταν συνεχώς μεθυσμένη. Παρόλα αυτά δεν κατηγόρησε την μητέρα της, καθώς την έβρισκε πολύ υποστηρικτική. Το μόνο που είχε πει ήταν πως είναι δύσκολο να είσαι κόρη της γιατί ήταν ένα πολύ αναγνωρίσιμο άτομο.

Έλενα Φάκου

Την Έλενα την βρίσκετε και στο προσωπικό της rebel spotwww.rebelchic.gr

Instagramhttps://www.instagram.com/elenafakou_swkianou/?hl=en

Κάνε το Kink Motel δικό σου εδώ!

Previous articleAπό τη Marilyn Monroe μέχρι τη Madonna: Διάσημες γυναίκες μίλησαν πρόστυχα για το σεξ και είπαν τις μεγαλύτερες αλήθειες
Next articleShawn Mendes: Το «In Wonder» στο Netflix
Έλενα Φάκου
Είδα πανκιά με εμβληματικές πανύψηλες χρωματιστές μοϊκάνες το 1993 στην πλατεία Piccadilly Circus του Λονδίνου ενώ πρόλαβα και κάποια να αράζουν στο σταθμό του τρένου στο Μοναστηράκι. Πήγαινα στη Βίλα Αμαλία και η πρώτη συναυλία που είδα ήταν των Panx Romana στο Πεδίο του Άρεως. Μου αρέσει να ονειρεύομαι και να χορεύω ξέφρενα. Τα έχω βρει με τον εαυτό μου και ψάχνω ακόμα την αληθινή αγάπη. Στο Punked δε χρειάζεται να απολογούμαι πλέον στους συντηρητικούς. Όταν φύγω από εδώ θα τα πω όλα στο Θεό. Αν υπάρχει φυσικά. Μέχρι τότε θα βρείτε κυρίως όσα σκέφτομαι στην κατηγορία Σέξινες αλλά ως guest θα κάνω εμφανίσεις και σε άλλες στήλες. Στην προηγούμενη ζωή μου, είπαν ότι ήμουν η Marilyn Monroe. Δεν τους πίστεψα. Νομίζω ότι δούλευα σε τσίρκο. Μπορεί και όχι. Δε θα μάθουμε ποτέ. Ζω για να γράφω και γράφω για να ζω. Να με διαβάζετε.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

92 − 90 =