Οι Within Temptation κυκλοφόρησαν το νέο τραγούδι “A Fool’s Parade”

Οι Within Temptation έδωσαν στην δημοσιότητα το νέο τους single με τίτλο "A Fool’s Parade", στο οποίο συμμετέχει και ο Ουκρανός τραγουδιστής/παραγωγός Alex Yarmak.

Οι Within Temptation έδωσαν στην δημοσιότητα το νέο τους single με τίτλο “A Fool’s Parade”, στο οποίο συμμετέχει και ο Ουκρανός τραγουδιστής/παραγωγός Alex Yarmak.

Οι Within Temptation ανέφεραν σε μήνυμα τους τα εξής: “Αυτό το τραγούδι αναδεικνύει τη δέσμευσή μας να ευαισθητοποιήσουμε την Ουκρανία στη συνεχιζόμενη μάχη της κατά της ρωσικής εισβολής και θα δωρίσουμε όλα τα πνευματικά δικαιώματα του τραγουδιού στο Music Saves UA. Το τραγούδι χρησιμεύει ως καταδίκη των δόλιων ενεργειών της Ρωσίας και ρίχνει φως στη σκληρή πραγματικότητα που αντιμετωπίζει η Ουκρανία”.

Trond Valfar

Trond Valfar

Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Previous Story

Οι Apocalyptica διασκευάζουν το “The Unforgiven II” των Metallica

Next Story

Female Horror – Μέσα μας υπάρχει και η Πεντάμορφη και το Τέρας

Latest from Blog

Punked
Go toTop