Οι Vlitmas ανακοίνωσαν το νέο τους άλμπουμ “Epic”

Το σούπερ project Vlitmas, στους οποίους μεταξύ άλλων συμμετέχουν οι David Vincent (πρώην εμβληματικός μπασίστας/τραγούδιστής) και ο Rune “Blasphemer” Eriksen (πρώην κιθαρίστας των Mayhem), ανακοίνωσε πως στις 15 Μαρτίου 2024 θα κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ με τίτλο “Epic”. Παράλληλα με την ανακοίνωση του νέου δίσκου έδωσαν στην δημοσιότητα και ένα επίσημο μουσικό βίντεο για το πρώτο single “Miserere”.

Το συγκρότημα δήλωσε τα εξής: ” Η ζωή μας βάζει όλους σε συνεχείς δοκιμασίες και δυσκολίες. Χρησιμοποιούμε αυτή την αγωνία ως όπλο στην τέχνη μας για να φτάσουμε την αποκάλυψη”.

Trond Valfar

Trond Valfar

Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Previous Story

Aquaman and the Lost Kingdom – Έχε γεια DCEU!

Next Story

To “Last Christmas” Νο1 στο χριστουγεννιάτικο UK chart

Latest from Blog

Το απόλυτο είδωλο Iggy Pop γίνεται 77 ετών

Το απόλυτο είδωλο Iggy Pop γεννήθηκε στο Michigan στις 21 Απριλίου 1947. Με μια “διονυσιακή” αισθητική ο “Νονός του Punk” επηρέασε καθοριστικά το συγκεκριμένο κίνημα δίπλα στο πλευρό των “The Stooges”, ενώ…

O Mr “Purple Rain” Prince που έφυγε σαν σήμερα

O Prince μπορεί να μη βρίσκεται πια ανάμεσα μας, αλλά θεωρείται ένας από τους κορυφαίους μουσικούς ερμηνευτές της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Η εκκεντρική του παρουσία, και η ικανότητα του να ερμηνεύει μουσικά…
Punked
Go toTop