Οι Unleashed ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του “No Sign Of Life” άλμπουμ

Οι Σουηδοί βετεράνοι του Viking Death Metal Unleashed ανακοίνωσαν πως στις 12 Νοεμβρίου θα επιστρέψουν με τη νέα τους δισκογραφική δουλειά που θα έχει τίτλο “No Sign Of Life”. Μάλιστα, έδωσαν στην δημοσιότητα και το lyric βίντεο για το single “The King Lost His Crown”. O δίσκος θεματικά συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε το προηγούμενο άλμπουμ της μπάντας ,“The Hunt For White Christ” του 2018, συνεχίζοντας το επικό concept του Johnny Hedlund, μπασίστα/τραγουδιστή της μπάντας.

Οι Unleashed ανέφεραν σχετικά : Ευχόμαστε όλοι μας οι οπαδοί να απολαύσουν το νέο μας άλμπουμ όσο και τα προηγούμενα. Προσπαθούμε πάντα να μένουμε πιστοί στις ρίζες μας πηγαίνοντας παράλληλα ένα βήμα μπροστά το Viking Death Metal μας.”

Trond Valfar

Trond Valfar
Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Share this post

MORE

Ηθοποιοί που έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η παγκόσμια κοινή γνώμη το τραγικό περιστατικό, όταν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων...

Chapelwaite: Αργή βασανιστική απόλαυση τρόμου

To 2021 μπορούμε να πούμε ότι δεν ήταν η χρόνια των διασκευών του Stephen King,...

Οι κορυφαίοι LGBTQ καλλιτέχνες της Rock και Metal σκηνής

Για πάνω από πενήντα χρόνια, η LGBT κοινότητα έχει προσθέσει στο ροκ και στη μέταλ...

MUSTS

Punked