Οι Triumph Of Death του Tom G Warrior ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του “Resurrection Of The Flesh”

Οι Triumph Of Death του θρυλικού Tom G Warrior (Triptykon, πρώην Celtic Frost, πρώην Hellhammer) ανακοίνωσαν πως στις 10 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσουν ένα live άλμπουμ με τίτλο “Resurrection Of The Flesh”.

Η συγκεκριμένη κυκλοφορία αποτελεί το επίσημο ντεμπούτο της μπάντας η οποία δημιουργήθηκε για να τιμήσει την μουσική κληρονομιά των Hellhammer. Το live άλμπουμ θα περιλαμβάνει δώδεκα συνθέσεις των Hellhammer, οι οποίες ηχογραφήθηκαν την άνοιξη του 2023 κατα την διάρκεια της περιοδείας των Triumph Of Death. Παράλληλα με την ανακοίνωση το συγκρότημα μας δίνει μία πρώτη ηχητική γεύση με το τραγούδι “Messiah”.

Trond Valfar

Trond Valfar

Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Previous Story

“The Ballad of Songbirds and Snakes” – Νέο trailer για το Hunger Games

Next Story

Gimme Shelter Film Festival – 16/23 Οκτωβρίου και 6/13 Νοεμβρίου στο GAGARIN 205

Latest from Blog

Punked
Go toTop