Οι Triumph Of Death του Tom G Warrior ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του “Resurrection Of The Flesh”

Οι Triumph Of Death του θρυλικού Tom G Warrior (Triptykon, πρώην Celtic Frost, πρώην Hellhammer) ανακοίνωσαν πως στις 10 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσουν ένα live άλμπουμ με τίτλο "Resurrection Of The Flesh".

Οι Triumph Of Death του θρυλικού Tom G Warrior (Triptykon, πρώην Celtic Frost, πρώην Hellhammer) ανακοίνωσαν πως στις 10 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσουν ένα live άλμπουμ με τίτλο “Resurrection Of The Flesh”.

Η συγκεκριμένη κυκλοφορία αποτελεί το επίσημο ντεμπούτο της μπάντας η οποία δημιουργήθηκε για να τιμήσει την μουσική κληρονομιά των Hellhammer. Το live άλμπουμ θα περιλαμβάνει δώδεκα συνθέσεις των Hellhammer, οι οποίες ηχογραφήθηκαν την άνοιξη του 2023 κατα την διάρκεια της περιοδείας των Triumph Of Death. Παράλληλα με την ανακοίνωση το συγκρότημα μας δίνει μία πρώτη ηχητική γεύση με το τραγούδι “Messiah”.

Trond Valfar

Trond Valfar
Trond Valfar
Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Share post:

POPULAR

More like this
Related

Στο Νο1 το “Rockin’ Around the Christmas Tree” της Brenda Lee

Η θρυλική χριστουγεννιάτικη επιτυχία της Αμερικανίδας τραγουδίστριας Brenda Lee “Rockin’ Around...

Οι Rammstein προτείνουν ένα ιδιαίτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο!

Αν αυτά τα Χριστούγεννα είστε ακόμα αναποφάσιστοι για το...

Οι KK’s Priest κυκλοφόρησαν νέο μουσικό βίντεο για το single “Sons Of The Sentinel”

Οι KK's Priest κυκλοφόρησαν στις 29 Σεπτεμβρίου την δέυτερη...

Έντονη κριτική στον Ridley Scott στη Γαλλία για την ταινία “Napoleon”

Παρά την έντονη κριτική που δέχεται στη Γαλλία ο...
Punked