Οι The Police θα επανεκδώσουν το άλμπουμ τους Greatest Hits σε βινύλιο

Το θρυλικό ροκ συγκρότημα The Police θα επανεκδώσει το άλμπουμ με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του σε βινύλιο στις 15 Απριλίου με αφορμή την 30ή επέτειο από την κυκλοφορία της συλλογής

Date:

Το θρυλικό ροκ συγκρότημα The Police θα επανεκδώσει το άλμπουμ με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του σε βινύλιο στις 15 Απριλίου με αφορμή την 30ή επέτειο από την κυκλοφορία της συλλογής.

Η επιμέλεια της νέας έκδοσης του άλμπουμ έγινε στο Abbey Road και επανακυκλοφορεί σε μισή ταχύτητα για καλύτερη ποιότητα ήχου.

Το άλμπουμ The Police – Greatest Hits κυκλοφόρησε αρχικά το 1992 σε περιορισμένα αντίτυπα σε βινύλιο. Η συγκεκριμένη έκδοση, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τις επιτυχίες Roxanne, Message in a Bottle, Walking on the Moon, Don’t Stand So Close to Me, Every Little Thing She Does is Magic, Every Breath You Take κυκλοφόρησε σε περιορισμένα αντίτυπα σε βινύλιο.

Μέλη των Police είναι ο Sing, o Άντι Σάμερς και ο Στιούαρτ Κόουπλαντ.
Το συγκρότημα με πωλήσεις που φθάνουν πάνω από 75 εκατομμύρια αντίτυπα παγκόσμια έχει κερδίσει δύο BRIT Awards, έξι Grammys και ένα MTV Video Music Award.

Ο Sting κυκλοφόρησε το νέο του άλμπουμ με τίτλο The Bridge τον περασμένο Νοέμβριο.

Share post:

LATEST

Elvis – Ο Austin Butler μεταμορφώνεται στον Βασιλιά!

Μισώ τις μουσικές βιογραφίες. Μισώ τις μουσικές βιογραφίες και περισσότερο μισώ τους πρωταγωνιστές τους. Δεν έχω κάποια προκατάληψη. Δεν μπήκα να δω το Bohemian...

MUSTS

Επίσημο μουσικό βίντεο από τους Queensrÿche για το νέο τραγούδι “In Extremis”

Οι Queensrÿche έδωσαν στην δημοσιότητα ένα νέο μουσικό βίντεο...

Ο Johnny Depp ξεκινάει περιοδείες με τους Hollywood Vampires το 2023

Ο Johnny Depp οδεύει προς την Ευρώπη για περιοδεία...

Το μιούζικαλ “Back To The Future” επιστρέφει στο Broadway

Μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις στο West End, το μιούζικαλ...
Punked