Οι The Halo Effect μας μαγεύουν με το νέο τους single “Days Of The Lost”

Οι Melodic Death Metallers The Halo Effect ανακοίνωσαν πως στις 12 Αυγούστου θα κυκλοφορήσουν το ντεμπούτο άλμπουμ τους "Days Of The Lost", ενώ έδωσαν και στην δημοσιότητα το επίσημο βίντεο για το ομώνυμο τραγούδι

Date:

Οι Melodic Death Metallers The Halo Effect ανακοίνωσαν πως στις 12 Αυγούστου θα κυκλοφορήσουν το ντεμπούτο άλμπουμ τους “Days Of The Lost”, ενώ έδωσαν και στην δημοσιότητα το επίσημο βίντεο για το ομώνυμο τραγούδι.

Να θυμίσουμε ότι το συγκρότημα αποτελείται από τους Jesper Strömblad (In Flames 1990-2010), Mikael Stanne (Dark Tranquillity), Peter Iwers (In Flames 1997-2016), Daniel Svensson (In Flames 1998-2015) και Niclas Engelin (In Flames 1997-98/2011-)

Trond Valfar

Trond Valfar
Trond Valfar
Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Share post:

LATEST

MUSTS

Οι Megadeth ανακοίνωσαν τις λεπτομέρειες του νέου τους άλμπουμ “The Sick, The Dying… And The Dead”

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή των Megadeth και του Dave Mustaine...

Διάσημοι συγγραφείς που πέθαναν στον άσσο

Η εικόνα ενός φτωχού συγγραφέα που παλεύει για μια...

Οι Metallica κάνουν σεμινάρια στους θαυμαστές τους

Οι Metallica συνεργάστηκαν με τη Yousician, διαδραστική και εκπαιδευτική...

“Ants from up there”: Μετά από ένα χρόνο οι Black Country, New Road επιβεβαιώνουν όλους όσους πίστεψαν στο ντεμπούτο τους

Κινηματογραφικές μπαλάντες, δραματικότηταs "Funeral" των "Arcade Fire", sci-fi κατάθλιψη...
Punked