Οι Terror συμμαχούν με τον Corpsegrinder των Cannibal Corpse στο νέο single “Can’t Help But Hate”

Ο νέος δίσκος μάλιστα σηματοδοτεί την επιστροφή του ιδρυτικού κιθαρίστα τους, και αρχηγό των Nails, Todd Jones ο οποίος έχει αναλάβει και την παραγωγή του δίσκου

Date:

Οι θρύλοι του Hardcore Terror ανακοίνωσαν πως στις 6 Μάϊου, μέσω της Pure Noise Records, θα κυκλοφορήσουν τη νέα τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Pain Into Power”.

Ο νέος δίσκος μάλιστα σηματοδοτεί την επιστροφή του ιδρυτικού κιθαρίστα τους, και αρχηγό των Nails, Todd Jones ο οποίος έχει αναλάβει και την παραγωγή του δίσκου. Επίσης, με την ανακοίνωση του νέου δίσκου η μπάντα μας παρουσιάζει και το πρώτο single “Can’t Help But Hate”, με την συμμετοχή του τραγουδιστή των Cannibal Corpse George “Corpsegrinder” Fisher.

Trond Valfar

 

Trond Valfar
Trond Valfar
Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Share post:

LATEST

MUSTS

Πέθανε ο Κωνσταντίνος Τζούμας σε ηλικία 78 ετών

Απεβίωσε σήμερα, Σάββατο σε ηλικία 78 ετών ο Κωνσταντίνος Τζούμας,...

‘Oλα όσα μας έταξε το Disney + (Ταινίες Ορόσημα)

Στις 14 Ιουλίου 2022, ήρθε (μετά από αρκετές καθυστερήσεις)...

Πόσες διασκευές του “Enjoy The Silence” είμαστε ικανοί να αντέξουμε;

Αγαπάμε ίσως και λατρεύουμε Depeche Mode! Το συγκρότημα από...
Punked