Οι Telma κυκλοφόρησαν ένα εντυπωσιακό βινύλιο για το “Eternal”

Ένας χρόνος “Eternal” έκλεισε πριν λίγες ημέρες και οι Telma μας αποκάλυψαν την κυκλοφορία του δίσκου τους σε ένα εντυπωσιακό βινύλιο!

Ανοίγοντας το “μανίκι” θα βρείτε ένα πολύ ωραίο ένθετο με τους στίχους του “Eternal” καθώς και μερικές ευχαριστίες της μπάντας για τους ανθρώπους που συντέλεσαν και βοήθησαν στο να βγει αυτό το άλμπουμ, το πρώτο άλμπουμ της μπάντας. Εκτός βέβαια από το ένθετο θα βρείτε και ένα ασυνήθιστο ασπρόμαυρο “πέτρινο” βινύλιο με το λεγόμενο “marble effect”, ένα αρκετά εντυπωσιακό ομολογουμένως βινύλιο.

Και τα δύο βρίσκονται σε πλήρη συνοχή με το artwork του “Eternal” , εμπνευσμένα από το εξώφυλλο αλλά και την αισθητική της μουσικής και των βίντεο των Telma.

Μπορείτε να κάνετε pre-order του βινυλίου από τα social media της μπάντας ή να περιμένετε μέχρι τις 10 Σεπτέμβρη όπου θα υπάρχει διαθέσιμο στο διαδίκτυο αλλά και σε φυσικά καταστήματα ανα την Ελλάδα. Αν και η μπάντα σχεδιάζει σύντομα μια περιοδεία σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, οπότε ίσως έχετε την ευκαιρία να το αποκτήσετε και από εκεί!


Social Media:

https://www.facebook.com/TelmaBand

https://instagram.com/telma_band

https://www.youtube.com/channel/UCQuuE3E1r2hpEM8S7vCCvow

https://telma.bandcamp.com/album/eternal

Previous Story

Οι Red Hot Chili Peppers ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ “Return Of The Dream Canteen”

Next Story

Björk: Τρία πράγματα που μάλλον δε γνώριζες για το ξωτικό από την Ισλανδία

Latest from Blog

Punked
Go toTop