Οι Suffocation ανακοίνωσαν την δισκογραφική τους επιστροφή με το άλμπουμ “Hymns From The Apocrypha”

Οι Αμερικάνοι θρύλοι της Death Metal μουσικής Suffocation ανακοίνωσαν την δισκογραφική τους επιστροφή μετά από έξι χρόνια. Ο δίσκος θα έχει τίτλο “Hymns From The Apocrypha” και θα κυκλοφορήσει από την Nuclear Blast στις 6 Νοεμβρίου. Παράλληλα με την ανακοίνωση το συγκρότημα εδωσε στην δημοσιότητα το μουσικό βίντεο για το σαρωτικό πρώτο single “Seraphim Enslavement”.

Ο μπασίστας Derek Boyer δήλωσε: ” Αυτό είναι το πέμπτο μου άλμπουμ με τους Suffocation και βγήκε άρρωστο! Περιλαμβάνει όλα εκείνα τα στοιχεία που περιμένετε να ακούσετε από τους Suffocation εμπλουτισμένα με νέα στοιχεία. Ανυπομονούμε να παίξουμε αυτά τα τραγούδια ζωντανά”.

Trond Valfar

Trond Valfar

Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Previous Story

“Butcher’s Crossing” – O Nicolas Cage πρωταγωνιστεί στο νέο γουέστερν

Next Story

Corey Taylor: Μουσικό βίντεο για το νέο single “We Are The Rest”

Latest from Blog

Punked
Go toTop