Οι Soulfly ανακοίνωσαν το νέο τους άλμπουμ “Totem”

Οι Soulfly του Max Cavalera ανακοίνωσαν πως στις 5 Αυγούστου θα κυκλοφορήσουν τη νέα τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Totem", ενώ παρουσίασαν ένα animated lyric βίντεο για το πρώτο single "Superstition"

Date:

Οι Soulfly του Max Cavalera ανακοίνωσαν πως στις 5 Αυγούστου θα κυκλοφορήσουν τη νέα τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Totem”, ενώ παρουσίασαν ένα animated lyric βίντεο για το πρώτο single “Superstition”. Ο νέος δίσκος ηχογραφήθηκε στα Platinum Underground στούντιο από τους John Aquilino, Arthur Rizk και John Powers, ενώ υπεύθυνοι για την παραγωγή είναι οι Max Cavalera και Arthur Rizk (Kreator, Municipal Waste). Στο “Totem”  επίσης θα υπάρχουν και guest εμφανίσεις από τους John Powers (Eternal Champion), Chris Ulsh (Power Trip), και John Tardy (Obituary).

Ο Max Cavalera δήλωσε:” Το “Totem” είναι μία γιορτή της πνευματικής φύσης. Ένα ταξίδι δύο ετών κατά το οποίο γράφαμε τραγούδια με τον Zyon. Ο δίσκος αφορά την χαρά, την διασκέδαση και τον θυμό στο Metal.”

Trond Valfar

Trond Valfar
Trond Valfar
Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Share post:

LATEST

MUSTS

Πέθανε ο Κωνσταντίνος Τζούμας σε ηλικία 78 ετών

Απεβίωσε σήμερα, Σάββατο σε ηλικία 78 ετών ο Κωνσταντίνος Τζούμας,...

‘Oλα όσα μας έταξε το Disney + (Ταινίες Ορόσημα)

Στις 14 Ιουλίου 2022, ήρθε (μετά από αρκετές καθυστερήσεις)...

Πόσες διασκευές του “Enjoy The Silence” είμαστε ικανοί να αντέξουμε;

Αγαπάμε ίσως και λατρεύουμε Depeche Mode! Το συγκρότημα από...
Punked