Οι Soilwork επιστρέφουν με το νέο τους άλμπουμ “Övergivenheten”

Οι Σουηδοί μάστορες του μελωδικού Death Metal Soilwork ανακοίνωσαν την δισκογραφική τους επιστροφή με το νέο τους άλμπουμ "Övergivenheten"

Date:

Οι Σουηδοί μάστορες του μελωδικού Death Metal Soilwork ανακοίνωσαν την δισκογραφική τους επιστροφή με το νέο τους άλμπουμ “Övergivenheten“. Μάλιστα, έδωσαν στην δημοσιότητα και το επίσημο μουσικό βίντεο για το ομώνυμο single.

Ο τραγουδιστής Björn Strid δήλωσε: “Το ομώνυμο τραγούδι αποτελεί το ιδανικό δείγμα για το μουσικό ταξίδι που θα κάνετε με το νέο μας άλμπουμ. Περιλαμβάνει όλα τα μουσικά ρίσκα που έχουμε πάρει σαν μπάντα τα τελευταία 20 χρόνια και αποτελεί ένα τραγούδι που μιλάει στην καρδιά”.

Trond Valfar

Trond Valfar
Trond Valfar
Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Share post:

LATEST

MUSTS

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ “Spector”

Το πρώτο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ "Spector" για τον εκλιπόντα...

Nancy Mounir – “Nozhet El Nofous” ένας περίπατος ψυχών

Σε ένα "περίπατο ψυχών" από αρχείο οκτώ 78 RPM...

Οι Godsmack κυκλοφόρησαν το νέο τους single “Surrender”

Μετά από τέσσερα χρόνια οι Godsmack επέστρεψαν με το...

A Nightmare on Elm Street – Ποιος είναι ο καλύτερος Εφιάλτης;

Ένα ερώτημα που δεν έθεσε ποτέ κανείς. Στην τελική...
Punked