Οι Slipknot αποκάλυψαν το νέο τους single “Yen”

Οι Slipknot εκ παραδρομής αποκάλυψαν το τρίτο single από το επερχόμενο άλμπουμ τους "The End, So Far", καθώς το τραγούδι "Yen" κυκλοφόρησε κατά λάθος στο διαδίκτυο με αποτέλεσμα το συγκρότημα να αναγκαστεί να το επισημοποιήσει

Date:

Οι Slipknot εκ παραδρομής αποκάλυψαν το τρίτο single από το επερχόμενο άλμπουμ τους “The End, So Far”, καθώς το τραγούδι “Yen” κυκλοφόρησε κατά λάθος στο διαδίκτυο με αποτέλεσμα το συγκρότημα να αναγκαστεί να το επισημοποιήσει. Να σημειώσουμε ότι ο νέος δίσκος θα κυκλοφορήσει στις 30 Σεπτεμβρίου και θα σφραγίσει την συνεργασία των Slipknot με την δισκογραφική εταιρεία Roadrunner Records.

Αναφορικά με το νέο single ο Corey Talor δήλωσε: ” Το Yen είναι ίσως ένα από τα πιο αγαπημένα μου τραγούδια απ’ όσα έχουμε γράψει έως τώρα. Είναι μια μεγάλη και υπέροχη αναχώρηση για εμάς καθώς υπάρχουν πολλά Slipknot στοιχεία σε αυτό. Με την μουσική μας αγγίζουμε τον εσωτερικό μας Tom Waits με περίεργους τρόπους αλλά υπάρχει και μία σχεδόν Type O Negative προσέγγιση.”

Trond Valfar

Trond Valfar
Trond Valfar
Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Share post:

LATEST

Pedro Almodóvar: Ο ασυμβίβαστος σκηνοθέτης γίνεται 73 ετών

Ο βραβευμένος με Οσκαρ, Pedro Almodóvar, γεννήθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου 1949. Είναι γνήσιο τέκνο της λεγόμενης "κίνησης movida", που δημιουργήθηκε στη Μαδρίτη, στα τέλη...

MUSTS

Oι αγαπημενοι μου χαρακτηρες στο “Rings of power”

Αρχικά σκεφτόμουν να μην τριγκάρω τους όσους φανς έχει...

Οι Disturbed ανακοίνωσαν τις λεπτομέρειες του νέου τους άλμπουμ “Divisive”

Αγωνία τέλος καθώς οι Disturbed ανακοίνωσαν τις λεπτομέρειες της...

H Amazon ετοιμάζει σειρά “Blade Runner”

Η Amazon ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει μία "προκλητική" νέα σειρά...

Οι Metallica ανακοίνωσαν τα σχέδια τους για τη φιλανθρωπική συναυλία “Helping Hands”

Οι Metallica ανακοίνωσαν τα σχέδιά τους να διοργανώσουν για...
Punked