Οι Slipknot ανακοίνωσαν το νέο άλμπουμ “The End, So Far” και παρουσίασαν το πρώτο single “The Dying Song (Time To Sing)”

Date:

Λίγες ημέρες πριν εμφανιστούν στην χώρας μας, το Σάββατο 23 Ιουλίου, οι Slipknot ανακοίνωσαν τις λεπτομέρειες του επερχόμενου νέου άλμπουμ τους. Ο τίτλος του θα είναι “The End, So Far” και θα κυκλοφορήσει από την Roadrunner Records στις 30 Σεπτεμβρίου, ενώ το συγκρότημα έδωσε στην δημοσιότητα και το επίσημο μουσικό βίντεο για το πρώτο single “The Dying Song (Time To Sing)”.

Ο Shawn’Clown’ Crahan δήλωσε:” Νέα μουσική, νέα τέχνη και νέα ξεκινήματα. Ετοιμαστείτε για το τέλος!”

Trond Valfar

Nick Manous
Nick Manous
Ποτέ δεν είχα αυτό που λέμε το μικρόβιο ώστε να εξωτερικεύω τις απόψεις και την γνώμη μου για το οτιδήποτε. Η αλήθεια είναι ότι ο κύριος λόγος ήταν ότι δεν μ’ ένοιαζε και ιδιαίτερα η άποψη των υπολοίπων, έτσι πορευόμουν ως αυτό που λέμε μοναχικός λύκος στο συγκεκριμένο θέμα στα όρια του κλισέ μισανθρωπισμού. Αφήνοντας λοιπόν το «σκοτεινό» μου παρελθόν και έχοντας παρακινηθεί από την Σουαδέλα του Punked, βρίσκομαι πια εδώ να σας μεταφέρω οτιδήποτε περίεργο και ιδιαίτερο ξεθάβω και σχετίζεται με Metal/Rock μουσική, σειρές, ταινίες και videogames.

Share post:

LATEST

MUSTS

Κινηματογραφικές διακοπές που πήγαν κατά διαόλου

Ίσως βρίσκεσαι σε κάποια παραλία, ίσως ετοιμάζεσαι για κάποια...

Πέθανε ο διάσημος σκιτσογράφος Jean-Jacques Sempé

Ο Γάλλος σκιτσογράφος Jean-Jacques Sempé, γνωστός για την εικονογράφηση της...

Νέο επίσημο live βίντεο από τους Epica

Οι Epica γιορτάζουν τα 20 χρόνια καριέρας με ένα...

Tekken: Όλοι οι μαχητές που μας μεγάλωσαν!

Ένδοξη η βδομάδα που μας πέρασε! Είχαμε νέο trailer...
Punked