Οι Skunk Anansie κυκλοφορούν το νέο single “Can’t Take You Anywhere”

Date:

Οι Βρετανοί Rockers Skunk Anansie επέστρεψαν με νέα μουσική, καθώς κυκλοφόρησαν το νέο τους single “Can’t Take You Anywhere”. Ένα σκοτεινό, μοχθηρό τραγούδι με εμφανείς τις επιρροές από Depeche Mode και Placebo.Ενώ οι στίχοι, οι οποίοι έχουν γραφτεί από την Skin, αναφέρονται στην ιστορία ενός φίλου-εραστή, με τον οποίο όπου πηγαίνουν δημιουργούν χάος.

Το συγκρότημα δήλωσε: ” Το τραγούδι είναι ένα δίκοπο σπαθί, Όλοι έχουμε ένα φίλο τον οποίο αγαπάμε αλλά ντρεπόμαστε γι’ αυτόν καθώς δεν έχει φίλτρα και κουμπί για να κλείνει και να σοβαρεύετε. Το single αναφέρεται στο πόσο πολωμένος είναι ο κόσμος σήμερα και πόσο προσεκτικός θα πρέπει να είναι ο καθένας μας. Αφορά το να αντιμετωπίζεις τη νέα πραγματικότητα της φιλίας, κατανοώντας τους ανθρώπους, διατηρώντας την φιλία και την αγάπη αλλά παράλληλα να μένεις πιστός στις απόψεις σου.”

Nick Manous

Nick Manous
Nick Manous
Ποτέ δεν είχα αυτό που λέμε το μικρόβιο ώστε να εξωτερικεύω τις απόψεις και την γνώμη μου για το οτιδήποτε. Η αλήθεια είναι ότι ο κύριος λόγος ήταν ότι δεν μ’ ένοιαζε και ιδιαίτερα η άποψη των υπολοίπων, έτσι πορευόμουν ως αυτό που λέμε μοναχικός λύκος στο συγκεκριμένο θέμα στα όρια του κλισέ μισανθρωπισμού. Αφήνοντας λοιπόν το «σκοτεινό» μου παρελθόν και έχοντας παρακινηθεί από την Σουαδέλα του Punked, βρίσκομαι πια εδώ να σας μεταφέρω οτιδήποτε περίεργο και ιδιαίτερο ξεθάβω και σχετίζεται με Metal/Rock μουσική, σειρές, ταινίες και videogames.

Share post:

LATEST

MUSTS

Το πρώτο κόμικ “Wonder Woman” πωλήθηκε σε δημοπρασία 1,62 εκατομμύρια δολάρια

Το πρώτο κόμικ "Wonder Woman" πωλήθηκε σε επταψήφια τιμή...

Οι Megadeth ανακοίνωσαν τις λεπτομέρειες του νέου τους άλμπουμ “The Sick, The Dying… And The Dead”

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή των Megadeth και του Dave Mustaine...

Διάσημοι συγγραφείς που πέθαναν στον άσσο

Η εικόνα ενός φτωχού συγγραφέα που παλεύει για μια...

Οι Metallica κάνουν σεμινάρια στους θαυμαστές τους

Οι Metallica συνεργάστηκαν με τη Yousician, διαδραστική και εκπαιδευτική...
Punked