Οι Six Feet Under κυκλοφόρησαν το νέο single “Know-Nothing Ingrate”

Οι Six Feet Under επιστρέφουν δριμύτεροι καθώς ανακοίνωσαν πως στις 10 Μαίου θα κυκλοφορήσουν τη νέα τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Killing For Revenge”.

Οι Six Feet Under επιστρέφουν δριμύτεροι καθώς ανακοίνωσαν πως στις 10 Μαίου θα κυκλοφορήσουν τη νέα τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Killing For Revenge”. Ο δίσκος πρόκειται να κυκλοφορήσει από την Metal Blade Records ενώ παράλληλα με την ανακοίνωση οι Αμερικάνοι Death Metallers έδωσαν στην δημοσιότητα και ένα lyric βίντεο για το νέο single “Know-Nothing Ingrate”. 

O Chris Barnes, τραγούδιστης των Six Feet Under, δήλωσε: ” Επέλεξα τον τίτλο “Killing For Revenge” αφού ολοκληρώσαμε τις συνθέσεις και παρατηρήσαμε ότι όλοι οι στίχοι και οι ιστορίες είχαν ένα κοινό θέμα, την εκδίκηση. Εκδίκηση από τον άνθρωπο ή εκδίκηση από τη φύση. Ο τίτλος του άλμπουμ περιγράφει τέλεια τη ροή των ιστοριών μέσα από τους στίχους. Αναφορικά με την συνεργασία του με τον κιθαρίστα Jack Owen o Barnes δήλωσε: “Τον αγαπούσα μέχρι θανάτου ως φίλο και ως μουσικό, οπότε νιώθω πραγματικά άνετα να του δώσω τα ηνία, επειδή τον σέβομαι τόσο πολύ ως καλλιτέχνη”.

 

Trond Valfar

Trond Valfar

Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Previous Story

Νόμιμη Κάνναβη: Όσοι δοκιμάσανε, ζητήσανε κι άλλο

Next Story

Πρόβλεψη των Simpsons για τους Cypress Hill επαληθεύεται μετά από 30 χρόνια

Latest from Blog

Το απόλυτο είδωλο Iggy Pop γίνεται 77 ετών

Το απόλυτο είδωλο Iggy Pop γεννήθηκε στο Michigan στις 21 Απριλίου 1947. Με μια “διονυσιακή” αισθητική ο “Νονός του Punk” επηρέασε καθοριστικά το συγκεκριμένο κίνημα δίπλα στο πλευρό των “The Stooges”, ενώ…

O Mr “Purple Rain” Prince που έφυγε σαν σήμερα

O Prince μπορεί να μη βρίσκεται πια ανάμεσα μας, αλλά θεωρείται ένας από τους κορυφαίους μουσικούς ερμηνευτές της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Η εκκεντρική του παρουσία, και η ικανότητα του να ερμηνεύει μουσικά…
Punked
Go toTop