Οι Sex Pistols πρόκειται να επανακυκλοφορήσουν το θρυλικό τους single “God Save The Queen”

Το “God Save The Queen” αποτελεί εκτός από το ίσως πιο γνωστό τραγούδι των Sex Pistols και μία ιστορία από μόνο του, καθώς με την αρχική του κυκλοφορία το 1977 έβαλε φωτιές στην βασιλική οικογένεια της Βρετανίας. Η κυκλοφορία του single τότε κυκλοφόρησε κατά την διάρκεια των εορτασμών για το Αργυρό Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισσάβετ κάτι το οποίο αναμένεται να συμβεί και φέτος στις 27 Μαΐου, λίγες μέρες πριν τον εορτασμό του πλατινένιου ιωβηλαίου τον προσεχή Ιούνιο, όταν και η βασίλισσα θα συμπληρώσει 70 χρόνια στο βρετανικό θρόνο .

Shared-Image-134866

Το συγκρότημα λοιπόν αποφάσισε να επανακυκλοφορήσει το single σε δύο εκδοχές, μία από την A&M με το “No Feeling” ως b-side και μία από την Virgin με το “Did You No Wrong” ως b-side.

Να σημειώσουμε ότι και οι δύο κυκλοφορίες θα έχουν το αρχικό artwork.

Nancy Von X

Nancy Von X
Nancy Von X
Και εκεί που κάθεσαι ξανθιά και αμέριμνη λες "Βρε δεν κάνω ένα site, για όλα όσα μου καίνε το μυαλό και την ψυχή, εκτός από το μαλλί;". Και το κέρμα έπεσε φίλη/ε και η ιδέα έγινε πράξη και από τότε ποιός είδε τον Dali και δεν τον φοβήθηκε. Είμαι η Nancy και μπορείς να μου χρεώσεις ότι γράφεται και δημοσιεύεται στο Punked, αλλά στο κλείσιμο της ημέρας αγάπησε με, με τα ελαττώματα μου και ας μην έχω. Stay Punked!

Share post:

POPULAR

More like this
Related

Νέο single από τον Jamey Jasta (Hatebreed) με την συμμετοχή του Steve “Zetro” Souza των Exodus

Ο Jamey Jasta των Hatebreed κυκλοφόρησε ένα μουσικό βίντεο...

Siouxsie Sioux: H goth μαμά μας γίνεται 67 ετών

Η Siouxsie είναι η κρυπτονιτική ψυχή των Siouxsie and...

Ο Corey Taylor “δεν αντέχει” την μουσική από AI

Ο αρχηγός των Slipknot και Stone Sour, Corey Taylor...
Punked