Οι SepticFlesh ανακοίνωσαν την δισκογραφική τους επιστροφή

Οι αγαπημένοι μας Symphonic Death Metallers SepticFlesh, ανακοίνωσαν πως στις 20 Μάϊου θα επιστρέψουν δισκογραφικά με το ενδέκατο τους άλμπουμ "Modern Primitive"

Date:

Οι αγαπημένοι μας Symphonic Death Metallers SepticFlesh, ανακοίνωσαν πως στις 20 Μάϊου θα επιστρέψουν δισκογραφικά με το ενδέκατο τους άλμπουμ “Modern Primitive”. Μάλιστα, το συγκρότημα έδωσε στην δημοσιότητα και ένα εντυπωσιακό μουσικό βίντεο για το πρώτο single “Hierophant”.

Septicflesh-2022-e1646412002132

Ο κιθαρίστας Christos Antoniou δήλωσε: “ Θεωρήσαμε ιδανικό για το τραγούδι να προσθέσουμε και ορισμένα τελετουργικά στοιχεία. Οπότε, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό η ενορχήστρωση επικεντρώνεται 100% στο ζοφερό της έργο, να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα που προκαλεί δέος και να θέσει τον ακροατή στο επίκεντρο αυτής της απαγορευμένης τελετής».

Trond Valfar

Trond Valfar
Trond Valfar
Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Share post:

LATEST

Elvis – Ο Austin Butler μεταμορφώνεται στον Βασιλιά!

Μισώ τις μουσικές βιογραφίες. Μισώ τις μουσικές βιογραφίες και περισσότερο μισώ τους πρωταγωνιστές τους. Δεν έχω κάποια προκατάληψη. Δεν μπήκα να δω το Bohemian...

MUSTS

Επίσημο μουσικό βίντεο από τους Queensrÿche για το νέο τραγούδι “In Extremis”

Οι Queensrÿche έδωσαν στην δημοσιότητα ένα νέο μουσικό βίντεο...

Ο Johnny Depp ξεκινάει περιοδείες με τους Hollywood Vampires το 2023

Ο Johnny Depp οδεύει προς την Ευρώπη για περιοδεία...

Το μιούζικαλ “Back To The Future” επιστρέφει στο Broadway

Μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις στο West End, το μιούζικαλ...
Punked