Οι Sabaton ανακoίνωσαν τις λεπτομέρειες του νέου τους άλμπουμ “The War To End All Wars”

Πρώτη θέση σε 11 χώρες, υποψηφιότητες για Grammis, sold-out συναυλίες, αναμφισβήτητα οι Sabaton έχουν γράψει το δικό τους παραμύθι τα τελευταία χρόνια αγγίζοντας την κορυφή του σύγχρονου metal και όχι μόνο. Τώρα, οι Σουηδοί μεταλλικοί ήρωες ανοίγουν το βιβλίο για να προσθέσουν ένα ακόμη κεφάλαιο στην πετυχημένη ιστορία τους καθώς ανακοίνωσαν πως στις 4 Μαρτίου 2022 θα κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ “The War To End All Wars”.

Για άλλη μια φορά, οι Sabaton θα βουτήξoyn βαθιά στις φρικαλεότητες, τα θαύματα και τα γεγονότα γύρω από τον Β ‘ Παγκόσμιο Πόλεμο και θα οδηγήσουν τον ακροατή σε μια συναισθηματική και συναρπαστική βόλτα 11 συνθέσεων.

Trond Valfar

 

Trond Valfar
Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Share this post

MORE

Ηθοποιοί που έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η παγκόσμια κοινή γνώμη το τραγικό περιστατικό, όταν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων...

Chapelwaite: Αργή βασανιστική απόλαυση τρόμου

To 2021 μπορούμε να πούμε ότι δεν ήταν η χρόνια των διασκευών του Stephen King,...

Οι κορυφαίοι LGBTQ καλλιτέχνες της Rock και Metal σκηνής

Για πάνω από πενήντα χρόνια, η LGBT κοινότητα έχει προσθέσει στο ροκ και στη μέταλ...

MUSTS

Punked