Οι Rotting Christ κυκλοφόρησαν το νέο single “Holy Mountain”

Χαράς ευαγγέλια για όλους τους οπαδούς των Rotting Christ, καθώς το συγκρότημα έδωσε στην δημοσιότητα ένα νέο single με τίτλο "Holy Mountain", στο συγκρότημα μάλιστα συμμετέχει και ο τραγουδιστής των Borknagar, Lars Nedland

Date:

Χαράς ευαγγέλια για όλους τους οπαδούς των Rotting Christ, καθώς το συγκρότημα έδωσε στην δημοσιότητα ένα νέο single με τίτλο “Holy Mountain”, στο συγκρότημα μάλιστα συμμετέχει και ο τραγουδιστής των Borknagar, Lars Nedland.

Να σημειώσουμε ότι τα δύο συγκροτήματα αυτές τις μέρες περιοδεύουν μαζί στην Βόρεια Αμερική, στα πλαίσια της Devastation On The Nation. Όσον αφορά την φυσική μορφή του νέου single, αυτή θα είναι διαθέσιμη σε επτάιντσο βινύλιο τον Ιούνιο αποκλειστικά μέσω του περιοδικού Decibel.

Trond Valfar

Trond Valfar
Trond Valfar
Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Share post:

LATEST

MUSTS

Πέθανε ο Κωνσταντίνος Τζούμας σε ηλικία 78 ετών

Απεβίωσε σήμερα, Σάββατο σε ηλικία 78 ετών ο Κωνσταντίνος Τζούμας,...

‘Oλα όσα μας έταξε το Disney + (Ταινίες Ορόσημα)

Στις 14 Ιουλίου 2022, ήρθε (μετά από αρκετές καθυστερήσεις)...

Πόσες διασκευές του “Enjoy The Silence” είμαστε ικανοί να αντέξουμε;

Αγαπάμε ίσως και λατρεύουμε Depeche Mode! Το συγκρότημα από...
Punked