Οι Rage Against The Machine, Serj Tankian, Roger Waters και άλλοι μουσικοί υπογράφουν επιστολή αλληλεγγύης υπέρ των Παλαιστινίων

Date:

Ο απόηχος των βίαιων συγκρούσεων, γι’ άλλη μία φορά, στην Λωρίδα της Γάζας μεταξύ Παλαιστινίων και του Ισραηλινού στρατού δεν ήταν δυνατόν να μην ευαισθητοποιήσει και τους καλλιτέχνες της παγκόσμιας Rock σκηνής. Έτσι λοιπόν 600 συνολικά μουσικοί και συγκροτήματα μεταξύ των οποίων οι Rage Against The Machine, Roger Waters, Serj Tankian, Cypress Hill, Patti Smith και αρκετοί άλλοι, υπέγραψαν ένα έγγραφο το οποίο καλεί σε τερματισμό της καταπάτησης ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην περιοχή, απαιτώντας μεταξύ άλλων δικαιοσύνη, αξιοπρέπεια και την αναγνώριση του δικαιώματος της αυτοδιάθεσης για τους Παλαιστίνιους.

Η συμπαράσταση τους εκφράζεται μέσω του κινήματος #MusiciansForPalestine, καλώντας σε μποϊκοτάζ εναντίον του κράτους του Ισραήλ, και συγκεκριμένα για την μη πραγματοποίηση συναυλιών στην συγκεκριμένη χώρα έως την απελευθέρωση της Παλαιστίνης, αναφέροντας ότι η σιωπή είναι συνενοχή.

Boycott-Israel-Musicians

Nick Manous


Ακολουθήστε το Punked.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα μας άρθρα!

Nick Manous
Nick Manous
Ποτέ δεν είχα αυτό που λέμε το μικρόβιο ώστε να εξωτερικεύω τις απόψεις και την γνώμη μου για το οτιδήποτε. Η αλήθεια είναι ότι ο κύριος λόγος ήταν ότι δεν μ’ ένοιαζε και ιδιαίτερα η άποψη των υπολοίπων, έτσι πορευόμουν ως αυτό που λέμε μοναχικός λύκος στο συγκεκριμένο θέμα στα όρια του κλισέ μισανθρωπισμού. Αφήνοντας λοιπόν το «σκοτεινό» μου παρελθόν και έχοντας παρακινηθεί από την Σουαδέλα του Punked, βρίσκομαι πια εδώ να σας μεταφέρω οτιδήποτε περίεργο και ιδιαίτερο ξεθάβω και σχετίζεται με Metal/Rock μουσική, σειρές, ταινίες και videogames.

Share post:

LATEST

MUSTS

Guns N’ Roses: Ανακοίνωσαν την κυκλοφορία box set με τα δύο “Use Your Illusion” άλμπουμ

Όπως ανακοίνωσαν οι Guns N' Roses στις 11 Νοεμβρίου...

Η ζωή της Olivia Newton-John γίνεται βιογραφικό κόμικ

Η ζωή της εκλιπούσας Olivia Newton-John, γνωστής για τον...

Athens Science Festival 2022 “Κόσμοι του Αύριο”

Κινούμαστε προς το μέλλον με αυξανόμενη ταχύτητα, όμως πού...

Οι Red Hot Chili Peppers κυκλοφόρησαν ένα νέο τραγούδι αφιερωμένο στον Eddie Van Halen

Οι Red Hot Chili Peppers κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι, αφιερωμένο...
Punked