Οι Queensrÿche διασκευάζουν το “Rebel Yell” του Billy Idol

Αφού κυκλοφόρησαν ένα "τροφή για σκέψη" μουσικό βίντεο για το τραγούδι τους "Tormentum", οι Queensrÿche αποφάσισαν να μας προσφέρουν κάτι πιο ανάλαφρο.

Αφού κυκλοφόρησαν ένα “τροφή για σκέψη” μουσικό βίντεο για το τραγούδι τους “Tormentum”, οι Queensrÿche αποφάσισαν να μας προσφέρουν κάτι πιο ανάλαφρο.

Κυκλοφόρησαν λοιπόν ένα μουσικό βίντεο για την διασκευή τους στο πασίγνωστο χιτάκι “Rebel Yell” του Billy Idol. Το βίντεο δημιουργήθηκε από τον Thomas Crane για την killDevil Films, ενώ η διασκευή συμπεριλαμβάνεται στο πιο πρόσφατο άλμπουμ της μπάντας “Digital Noise Alliance”, το οποίο κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2022.

Trond Valfar

Trond Valfar
Trond Valfar
Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Share post:

POPULAR

More like this
Related

Στο Νο1 το “Rockin’ Around the Christmas Tree” της Brenda Lee

Η θρυλική χριστουγεννιάτικη επιτυχία της Αμερικανίδας τραγουδίστριας Brenda Lee “Rockin’ Around...

Οι Rammstein προτείνουν ένα ιδιαίτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο!

Αν αυτά τα Χριστούγεννα είστε ακόμα αναποφάσιστοι για το...

Οι KK’s Priest κυκλοφόρησαν νέο μουσικό βίντεο για το single “Sons Of The Sentinel”

Οι KK's Priest κυκλοφόρησαν στις 29 Σεπτεμβρίου την δέυτερη...

Έντονη κριτική στον Ridley Scott στη Γαλλία για την ταινία “Napoleon”

Παρά την έντονη κριτική που δέχεται στη Γαλλία ο...
Punked