Οι προκλητικές σκηνές του σινεμά που μας στιγμάτισαν

Αντικειμενικά δεν έχει υπάρξει ταινία χωρίς ένα ειδύλλιο, χωρίς μια “καυτή” σκηνή να δώσει την spicy πινελιά στο όλο storyline

Date:

Αντικειμενικά δεν έχει υπάρξει ταινία χωρίς ένα ειδύλλιο, χωρίς μια “καυτή” σκηνή να δώσει την spicy πινελιά στο όλο storyline. Και ενώ υπάρχουν άπειρες στιγμές στην ιστορία του σινεμά, αναζητήσαμε τις  πιο χοτ στιγμές του Hollywood, που μας κάνουν να αναψοκοκκινίζουμε και μόνο στη σκέψη τους.

Basic Instinct -1992

Και φυσικά δε θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε αυτό το αφιέρωμα χωρίς την Sharon Stone. H Catherine Tramell ανακρίνεται για την δολοφονία του συντρόφου της, αλλά κανείς τους δεν είχε φανταστεί το πόσο χειριστική μπορεί να γίνει, ακόμα και όταν δεν λέει σχεδόν τίποτα.

Η διάσημη σκηνή με το σταυροπόδι ανατίναξε το σινεμά και έδωσε δίχως δεύτερη σκέψη τον τίτλο της σεξοβόμβας στη διάσημη ηθοποιό, η οποία παραμένει ακόμα και σήμερα αμαρτωλή σκέψη στο μυαλό των απανταχού σινεφίλ.

Eyes Wide Shut – 1999

Εδώ βέβαια δεν έχουμε να κάνουμε τόσο με μια κολάσιμη σκηνή όσο με μια “κολάσιμη” ταινία. Ο Stanley Kubrick δε λυπήθηκε έξοδα και λίγο πριν το θάνατο του μας άφησε ένα ερωτικό memoir έτσι να έχουμε να τον θυμόμαστε.

Χαρακτηριστική σκηνή της ταινίας όταν ο Tom Cruise μπουκάρει στη βίλα των οργίων λίγο πριν τον ανακαλύψουν, αντικρύζει με τα μάτια του ένα πάρτυ οργίων υπό άκρα μυστικιστική διάθεση, που έκανε αρκετούς από το κοινό να νιώσουν άβολα και μόνο στην ιδέα.

Boogie Nights – 1997

Σε μια εποχή με τελείως διαφορετικά δεδομένα για το σεξ, ένας παραγωγός ερωτικών ταινιών (Burt Reynolds) αποφασίζει να πάει ένα βήμα τη δουλειά του παραπέρα, όταν γνωρίζει τον έφηβο Mark Wahlberg.

H νεαρή Heather Graham αναλαμβάνει να καλωσορίσει το νέο μέλος της “εταιρείας” με ένα τρόπο αλλά “Boogie Nights”, με τον έκπληκτο Wahlberg να παραδίδεται απλά στο “σύμπαν”. Χαρακτηριστική ατάκα της σκηνής “Aren’t you gonna take your skates off?” “I never take my skates off.”

Nancy Von X

Nancy Von X
Nancy Von X
Και εκεί που κάθεσαι ξανθιά και αμέριμνη λες "Βρε δεν κάνω ένα site, για όλα όσα μου καίνε το μυαλό και την ψυχή, εκτός από το μαλλί;". Και το κέρμα έπεσε φίλη/ε και η ιδέα έγινε πράξη και από τότε ποιός είδε τον Dali και δεν τον φοβήθηκε. Είμαι η Nancy και μπορείς να μου χρεώσεις ότι γράφεται και δημοσιεύεται στο Punked, αλλά στο κλείσιμο της ημέρας αγάπησε με, με τα ελαττώματα μου και ας μην έχω. Stay Punked!

Share post:

LATEST

MUSTS

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ “Spector”

Το πρώτο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ "Spector" για τον εκλιπόντα...

Nancy Mounir – “Nozhet El Nofous” ένας περίπατος ψυχών

Σε ένα "περίπατο ψυχών" από αρχείο οκτώ 78 RPM...

Οι Godsmack κυκλοφόρησαν το νέο τους single “Surrender”

Μετά από τέσσερα χρόνια οι Godsmack επέστρεψαν με το...

A Nightmare on Elm Street – Ποιος είναι ο καλύτερος Εφιάλτης;

Ένα ερώτημα που δεν έθεσε ποτέ κανείς. Στην τελική...
Punked