Οι Powerwolf παρουσίασαν το νέο τους single “Sainted By The Storm”

Οι Power Metallers Powerwolf, μερικούς μήνες μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ τους “Call Of The Wild”, έδωσαν στην δημοσιότητα το νέο τους τραγούδι με τίτλο “Sainted By The Storm”. Μάλιστα για το νέο single κυκλοφόρησαν και ένα lyric βίντεο, ενώ το artwork έχει δημιουργηθεί για άλλη μία φορά από τον Zsofia Dankova.

Το συγκρότημα δήλωσε: “Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε τους οπαδούς μας για την στήριξη και γι’ αυτό σας παρουσιάζουμε το νέο μας single. Πέρασε ένας χρόνος περίπου από την ημέρα που κυκλοφόρησε ο δίσκος μας και ήταν αφύσικο για εμάς να κυκλοφορήσουμε νέα μουσική τόσο γρήγορα αλλά θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε. Απολαύστε λοιπόν το  “Sainted By The Storm” καθώς είναι αφιερωμένο σε εσάς λύκοι.”

Trond Valfar

 

Trond Valfar

Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Previous Story

Iris Apfel: Η iconic μπαρόκ ιέρεια του στυλ

Next Story

Μια μάνα – τέρας και όλοι εκείνοι που θέλουν να της μοιάσουν

Latest from Blog

Rotting Christ: Animated βίντεο για το single “Primal Ressurection”

Λίγες εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου “Pro Xristou” οι Rotting Christ μας παρουσιάζουν ένα νέο animated lyric βίντεο για το single “Primal Ressurection”. Θα πρέπει να αναφερθεί πως το συγκεκεριμένο…
Punked
Go toTop