Οι Paradise Lost κυκλοφόρησαν την επαναηχογραφημένη εκδοχή του “Embers Fire”

Για να γιορτάσουν τα 30 χρόνια από την κυκλοφορία του εμβληματικού τους άλμπουμ "Icon", οι Paradise Lost πρόκειται να κυκλοφορήσουν την 1η Δεκεμβρίου την επαναηχογραφημένη εκδοχή του συγκεκριμένου δίσκου.

Για να γιορτάσουν τα 30 χρόνια από την κυκλοφορία του εμβληματικού τους άλμπουμ “Icon”, οι Paradise Lost πρόκειται να κυκλοφορήσουν την 1η Δεκεμβρίου την επαναηχογραφημένη εκδοχή του συγκεκριμένου δίσκου.

Το συγκρότημα μας δίνει λοιπόν μια πρώτη γεύση από το πως θα ακούγεται η νέα εκδοχή του “Icon” με το βίντεο για το τραγούδι “Embers Fire”, ενώ άλλος ένας λόγος που οδήγησε τους Paradise Lost στο να κυκλοφορήσουν ξανά το συγκεκριμένο άλμπουμ ήταν για να μπορέσουν να αποκτήσουν τα δικαιώματα του άλμπουμ.

Trond Valfar

Trond Valfar
Trond Valfar
Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Share post:

POPULAR

More like this
Related

Στο Νο1 το “Rockin’ Around the Christmas Tree” της Brenda Lee

Η θρυλική χριστουγεννιάτικη επιτυχία της Αμερικανίδας τραγουδίστριας Brenda Lee “Rockin’ Around...

Οι Rammstein προτείνουν ένα ιδιαίτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο!

Αν αυτά τα Χριστούγεννα είστε ακόμα αναποφάσιστοι για το...

Οι KK’s Priest κυκλοφόρησαν νέο μουσικό βίντεο για το single “Sons Of The Sentinel”

Οι KK's Priest κυκλοφόρησαν στις 29 Σεπτεμβρίου την δέυτερη...

Έντονη κριτική στον Ridley Scott στη Γαλλία για την ταινία “Napoleon”

Παρά την έντονη κριτική που δέχεται στη Γαλλία ο...
Punked