Οι Paradise Lost κυκλοφόρησαν την επαναηχογραφημένη εκδοχή του “Embers Fire”

Για να γιορτάσουν τα 30 χρόνια από την κυκλοφορία του εμβληματικού τους άλμπουμ “Icon”, οι Paradise Lost πρόκειται να κυκλοφορήσουν την 1η Δεκεμβρίου την επαναηχογραφημένη εκδοχή του συγκεκριμένου δίσκου.

Το συγκρότημα μας δίνει λοιπόν μια πρώτη γεύση από το πως θα ακούγεται η νέα εκδοχή του “Icon” με το βίντεο για το τραγούδι “Embers Fire”, ενώ άλλος ένας λόγος που οδήγησε τους Paradise Lost στο να κυκλοφορήσουν ξανά το συγκεκριμένο άλμπουμ ήταν για να μπορέσουν να αποκτήσουν τα δικαιώματα του άλμπουμ.

Trond Valfar

Trond Valfar

Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Previous Story

Ο Moa Bones επανέρχεται δισκογραφικά με το νέο του άλμπουμ “Gimme A Hand”

Next Story

Iron Maiden: Επίσημο live βίντεο για το τραγούδι τους ” Stranger In A Strange Land”

Latest from Blog

Rotting Christ: Animated βίντεο για το single “Primal Ressurection”

Λίγες εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου “Pro Xristou” οι Rotting Christ μας παρουσιάζουν ένα νέο animated lyric βίντεο για το single “Primal Ressurection”. Θα πρέπει να αναφερθεί πως το συγκεκεριμένο…
Punked
Go toTop