Οι Pantera αποκάλυψαν ένα νέο teaser για την επερχόμενη περιοδεία τους

Ο Charlie Benante κοινοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό ένα σύντομο βίντεο το οποίο αποτελεί ένα νέο intro της επερχόμενης περιοδείας και αναμένουμε στο ακουστικό μέχρι νεοτέρας.

Εδώ και λίγες ημέρες οι Pantera έχουν ξεκινήσει να κάνουν σποραδικές αναρτήσεις για την επερχόμενη περιοδεία τους, κρατώντας το κοινό εγρήγορση, μέχρι να ανακοινωθούν οι ημερομηνίες. Αφού λοιπόν κυκλοφόρησαν το βίντεο το οποίο επιβεβαίωσε τις φήμες για την “επανένωση” τους, τα εναπομείναντα original μέλη του συγκροτήματος Phil Anselmo και Rex Brown παραμένουν ιδιαίτερα σιωπηλοί, οπότε οι φανς των Pantera βρίσκονται σε μια γενικότερη αναμονή.

Pantera 2022 1

Παρόλα αυτά αυτή την εβδομάδα το σκηνικό φαίνεται να αλλάζει, καθώς το συγκρότημα αποφάσισε να δώσει φως στις επερχόμενες εμφανίσεις του. Ο Charlie Benante κοινοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό ένα σύντομο βίντεο το οποίο αποτελεί ένα νέο intro της επερχόμενης περιοδείας και αναμένουμε στο ακουστικό μέχρι νεοτέρας.

 

Nick Manous
Nick Manous
Ποτέ δεν είχα αυτό που λέμε το μικρόβιο ώστε να εξωτερικεύω τις απόψεις και την γνώμη μου για το οτιδήποτε. Η αλήθεια είναι ότι ο κύριος λόγος ήταν ότι δεν μ’ ένοιαζε και ιδιαίτερα η άποψη των υπολοίπων, έτσι πορευόμουν ως αυτό που λέμε μοναχικός λύκος στο συγκεκριμένο θέμα στα όρια του κλισέ μισανθρωπισμού. Αφήνοντας λοιπόν το «σκοτεινό» μου παρελθόν και έχοντας παρακινηθεί από την Σουαδέλα του Punked, βρίσκομαι πια εδώ να σας μεταφέρω οτιδήποτε περίεργο και ιδιαίτερο ξεθάβω και σχετίζεται με Metal/Rock μουσική, σειρές, ταινίες και videogames.

Share post:

POPULAR

More like this
Related

Στο Νο1 το “Rockin’ Around the Christmas Tree” της Brenda Lee

Η θρυλική χριστουγεννιάτικη επιτυχία της Αμερικανίδας τραγουδίστριας Brenda Lee “Rockin’ Around...

Οι Rammstein προτείνουν ένα ιδιαίτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο!

Αν αυτά τα Χριστούγεννα είστε ακόμα αναποφάσιστοι για το...

Οι KK’s Priest κυκλοφόρησαν νέο μουσικό βίντεο για το single “Sons Of The Sentinel”

Οι KK's Priest κυκλοφόρησαν στις 29 Σεπτεμβρίου την δέυτερη...

Έντονη κριτική στον Ridley Scott στη Γαλλία για την ταινία “Napoleon”

Παρά την έντονη κριτική που δέχεται στη Γαλλία ο...
Punked