Οι Pain του Peter Tägtgren κυκλοφόρησαν μουσικό βίντεο για το νέο single “Go With The Flow”

Οι Pain του Peter Tägtgren των Hypocrisy ανακοίνωσαν, πως μετά απο επτά χρόνια είναι έτοιμοι να κυκλοφορήσουν τη νέα τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο “I Am”. Παράλληλα με την ανακοίνωση έδωσαν και στην δημοσιότητα το επίσημο μουσικό βίντεο για το πρώτο τους single “Go With The Flow”.

Ο Peter Tägtgren δήλωσε: “Το ‘Go With The Flow’ με γυρίζει πίσω στη synth pop της δεκαετίας του ’80. Το να γράψω προς αυτή την κατεύθυνση ήταν μια ιδέα που είχα στο μυαλό μου για αρκετό καιρό. Άρχισα λοιπόν να παίζω αναλογικά συνθεσάιζερ και να τρελαίνομαι, οπότε έπρεπε να προσθέσω και ένα πιασάρικο ρεφρέν των Pain. Το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν να γράψω στίχους για το τραγούδι και να βρω τι ύφος να χρησιμοποιήσω για να τραγουδήσω. Οι στίχοι μιλούν για μένα που είμαι πάντα αρνητικός και για την ανάγκη να αφήνω τα πράγματα να πάνε καλά, όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα είχαμε σχεδιάσει και να τα ξεφορτωθώ και να προχωρήσω”.

Trond Valfar

Trond Valfar

Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Previous Story

Το επίσημο τρέιλερ για το “The First Omen”

Next Story

The Cramps: Ίσως και η πιο Dark Spooky μπάντα όλων των εποχών

Latest from Blog

Το απόλυτο είδωλο Iggy Pop γίνεται 77 ετών

Το απόλυτο είδωλο Iggy Pop γεννήθηκε στο Michigan στις 21 Απριλίου 1947. Με μια “διονυσιακή” αισθητική ο “Νονός του Punk” επηρέασε καθοριστικά το συγκεκριμένο κίνημα δίπλα στο πλευρό των “The Stooges”, ενώ…

O Mr “Purple Rain” Prince που έφυγε σαν σήμερα

O Prince μπορεί να μη βρίσκεται πια ανάμεσα μας, αλλά θεωρείται ένας από τους κορυφαίους μουσικούς ερμηνευτές της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Η εκκεντρική του παρουσία, και η ικανότητα του να ερμηνεύει μουσικά…
Punked
Go toTop