Οι Municipal Waste ανακοίνωσαν το νέο τους άλμπουμ “Electrified Brain”

Οι θεότρελοι  Αμερικάνοι Thrash/Crossover Metal Municipal Waste, ανακοίνωσαν πως την 1η Ιουλίου θα κυκλοφορήσουν τη νέα τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Electrified Brain"

Date:

Οι θεότρελοι  Αμερικάνοι Thrash/Crossover Metal Municipal Waste, ανακοίνωσαν πως την 1η Ιουλίου θα κυκλοφορήσουν τη νέα τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Electrified Brain”. Το συγκρότημα λοιπόν επιστρέφει μετά από απουσία πέντε ετών, με τον δίσκο να έχει ηχογραφηθεί στην Φιλαδέλφεια με παραγωγό τον Arthur Rizk (Power Trip, Code Orange). Επίσης, οι Municipal Waste παρουσίασαν και το πρώτο single με τίτλο “Grave Dive”.

Ο Tony Foresta, τραγουδιστής της μπάντας, δήλωσε: “Το νέο μας single ακολουθεί τα χνάρια των ‘Headbanger Face Rip’ και ‘Wave of Death’ τραγουδιών μας. Αποτελεί ένα κινητήριο τραγούδι για τους οπαδούς μας, ώστε να κάνουν κακό στους εαυτούς τους, αλλά σε μία δυνατή και υγιή εκδοχή.”

Trond Valfar

Trond Valfar
Trond Valfar
Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Share post:

LATEST

MUSTS

Το πρώτο κόμικ “Wonder Woman” πωλήθηκε σε δημοπρασία 1,62 εκατομμύρια δολάρια

Το πρώτο κόμικ "Wonder Woman" πωλήθηκε σε επταψήφια τιμή...

Οι Megadeth ανακοίνωσαν τις λεπτομέρειες του νέου τους άλμπουμ “The Sick, The Dying… And The Dead”

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή των Megadeth και του Dave Mustaine...

Διάσημοι συγγραφείς που πέθαναν στον άσσο

Η εικόνα ενός φτωχού συγγραφέα που παλεύει για μια...

Οι Metallica κάνουν σεμινάρια στους θαυμαστές τους

Οι Metallica συνεργάστηκαν με τη Yousician, διαδραστική και εκπαιδευτική...
Punked