Οι Midnight παρουσιάζουν το νέο τους single “Szex Witchery”

Οι Αμερικάνοι Speed/Black Metallers Midnight επιστρέφουν στις 4 Μαρτίου με το νέο τους, πέμπτο συνολικά στην καριέρα τους, δισκογραφικό χτύπημα με τίτλο “Let There Be Witchery”

Date:

Οι Αμερικάνοι Speed/Black Metallers Midnight επιστρέφουν στις 4 Μαρτίου με το νέο τους, πέμπτο συνολικά στην καριέρα τους, δισκογραφικό χτύπημα με τίτλο “Let There Be Witchery”. To artwork του νέου δίσκου έχει δημιουργηθεί από τον William Lacey, ενώ στην δημοσιότητα δόθηκε και το πρώτο single “Szex Witchery”.

Αμέσως μετά την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ οι Midnight μαζί με τους Mayhem και Watain θα σαρώσουν την Βόρειο Αμερική με την “Sanguine Sodomy of North America” περιοδεία.

Trond Valfar

Nick Manous
Nick Manous
Ποτέ δεν είχα αυτό που λέμε το μικρόβιο ώστε να εξωτερικεύω τις απόψεις και την γνώμη μου για το οτιδήποτε. Η αλήθεια είναι ότι ο κύριος λόγος ήταν ότι δεν μ’ ένοιαζε και ιδιαίτερα η άποψη των υπολοίπων, έτσι πορευόμουν ως αυτό που λέμε μοναχικός λύκος στο συγκεκριμένο θέμα στα όρια του κλισέ μισανθρωπισμού. Αφήνοντας λοιπόν το «σκοτεινό» μου παρελθόν και έχοντας παρακινηθεί από την Σουαδέλα του Punked, βρίσκομαι πια εδώ να σας μεταφέρω οτιδήποτε περίεργο και ιδιαίτερο ξεθάβω και σχετίζεται με Metal/Rock μουσική, σειρές, ταινίες και videogames.

Share post:

LATEST

Elvis – Ο Austin Butler μεταμορφώνεται στον Βασιλιά!

Μισώ τις μουσικές βιογραφίες. Μισώ τις μουσικές βιογραφίες και περισσότερο μισώ τους πρωταγωνιστές τους. Δεν έχω κάποια προκατάληψη. Δεν μπήκα να δω το Bohemian...

MUSTS

Επίσημο μουσικό βίντεο από τους Queensrÿche για το νέο τραγούδι “In Extremis”

Οι Queensrÿche έδωσαν στην δημοσιότητα ένα νέο μουσικό βίντεο...

Ο Johnny Depp ξεκινάει περιοδείες με τους Hollywood Vampires το 2023

Ο Johnny Depp οδεύει προς την Ευρώπη για περιοδεία...

Το μιούζικαλ “Back To The Future” επιστρέφει στο Broadway

Μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις στο West End, το μιούζικαλ...
Punked