Οι Midnight κυκλοφόρησαν το νέο single “Nuclear Savior”

Οι Midnight από το Cleveland έδωσαν στην δημοσιότητα το νέο τραγούδι “Nuclear Savior”. Το συγκεκριμένο single θα βρίσκεται στον επερχόμενο δίσκο “Hellish Expectations”, που πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 8 Μαρτίου μέσω της Metal Blade Records.

Ο Athenar δήλωσε: “Είναι ένα τραγούδι για το πάτημα του κουμπιού επανεκκίνησης. Να πετάξεις τον παλιό κόσμο στην τουαλέτα και να δώσεις μια ευκαιρία στον νέο κόσμο. Είναι στην πραγματικότητα ένα τραγούδι ειρήνης.”

Trond Valfar

Trond Valfar

Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Previous Story

Andy Warhol – Ο βασιλιάς της Pop Art που έφυγε σαν σήμερα

Next Story

Madame Web – Το πηγάδι είναι απύθμενο

Latest from Blog

Το απόλυτο είδωλο Iggy Pop γίνεται 77 ετών

Το απόλυτο είδωλο Iggy Pop γεννήθηκε στο Michigan στις 21 Απριλίου 1947. Με μια “διονυσιακή” αισθητική ο “Νονός του Punk” επηρέασε καθοριστικά το συγκεκριμένο κίνημα δίπλα στο πλευρό των “The Stooges”, ενώ…

O Mr “Purple Rain” Prince που έφυγε σαν σήμερα

O Prince μπορεί να μη βρίσκεται πια ανάμεσα μας, αλλά θεωρείται ένας από τους κορυφαίους μουσικούς ερμηνευτές της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Η εκκεντρική του παρουσία, και η ικανότητα του να ερμηνεύει μουσικά…
Punked
Go toTop