Οι Metallica συναντούν τον Joseph Quinn του “Stranger Things” και το “Master Of Puppets” αποκτά επιτελούς επίσημο μουσικό βίντεο

Date:

Το φινάλε της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς του Netflix “Stranger Things” μας επιφύλαξε μία πολύ ευχάριστη έκπληξη καθώς ο χαρακτήρας της σειράς Eddie Munson, τον οποίο ενσάρκωνε ο Joseph Quinn, παρουσιάζει το θρυλικό τραγούδι των Metallica “Master Of Puppets, και δημιουργεί έναν χαμό. Αποτέλεσμα αυτής της σκηνής ήταν να επεκταθεί η φήμη του τραγουδιού και των Metallica σε κόσμο που μέχρι τώρα δεν είχε ασχοληθεί μαζί τους. Έτσι λοιπόν κατά την διάρκεια του φεστιβάλ Lollapalooza, στο οποίο το συγκρότημα εμφανιζόταν, ο ηθοποιός είχε την ευκαιρία να συναντήσει τους Metallica, να τζαμάρει μαζί τους και να λάβει ως δώρο μία κιθάρα με τις υπογραφές τους.

Επίσης, έφτασε και η στιγμή το “Master Of Puppets” να αποκτήσει το δικό του επίσημο lyric βίντεο. Να σημειώσουμε ότι το τραγούδι, που αρχικά κυκλοφόρησε το 1986″, κατάφερε για πρώτη φορά να μπει φέτος στα Billboard Hot 100 chart καθώς η τηλεοπτική σειρά “Stranger Things” του έδωσε νέα “ζωή”.

Nick Manous

Nick Manous
Nick Manous
Ποτέ δεν είχα αυτό που λέμε το μικρόβιο ώστε να εξωτερικεύω τις απόψεις και την γνώμη μου για το οτιδήποτε. Η αλήθεια είναι ότι ο κύριος λόγος ήταν ότι δεν μ’ ένοιαζε και ιδιαίτερα η άποψη των υπολοίπων, έτσι πορευόμουν ως αυτό που λέμε μοναχικός λύκος στο συγκεκριμένο θέμα στα όρια του κλισέ μισανθρωπισμού. Αφήνοντας λοιπόν το «σκοτεινό» μου παρελθόν και έχοντας παρακινηθεί από την Σουαδέλα του Punked, βρίσκομαι πια εδώ να σας μεταφέρω οτιδήποτε περίεργο και ιδιαίτερο ξεθάβω και σχετίζεται με Metal/Rock μουσική, σειρές, ταινίες και videogames.

Share post:

LATEST

MUSTS

Κινηματογραφικές διακοπές που πήγαν κατά διαόλου

Ίσως βρίσκεσαι σε κάποια παραλία, ίσως ετοιμάζεσαι για κάποια...

Πέθανε ο διάσημος σκιτσογράφος Jean-Jacques Sempé

Ο Γάλλος σκιτσογράφος Jean-Jacques Sempé, γνωστός για την εικονογράφηση της...

Νέο επίσημο live βίντεο από τους Epica

Οι Epica γιορτάζουν τα 20 χρόνια καριέρας με ένα...

Tekken: Όλοι οι μαχητές που μας μεγάλωσαν!

Ένδοξη η βδομάδα που μας πέρασε! Είχαμε νέο trailer...
Punked