Οι μεγάλοι εφευρέτες του 21ου αιώνα

Σήμερα θα μιλήσουμε για μεγάλους ανθρώπους του πνεύματος που με την μαλα… εεεε… την ιδιοφυία τους αλλάξανε τον ρου της ιστορίας

Σήμερα το μενού έχει καθαρά επιμορφωτικό χαρακτήρα, κυρίως γιατί πάλι δεν μπορούσα να κατεβάσω ιδέες και τρίπαρα με φραπεδοτσίγαρο, οπότε το άρθρο αναμένεται πιο φαιδρό και από την καριέρα της Lindsay Lohan.

Σήμερα θα μιλήσουμε για μεγάλους ανθρώπους του πνεύματος που με την μαλα… εεεε… την ιδιοφυία τους αλλάξανε τον ρου της ιστορίας και γαλούχησαν τις νέες γενιές κάφρων γιατί μην κοροϊδευόμαστε, η παρούσα γενιά αποτελείται από ένα μάτσο snowflakes, οπότε ας πετάξω το μέχρι τώρα σοβαρό προφίλ.

Peter Griffin

Περπατάς στο δρόμο και βλέπεις ένα γυαλάκια σε σχήμα οβάλ στραβοχυμένο, που μοιράζει κλ@νιές και κουβαλάει δίπλα του ένα ανθρωποειδές που το αποκαλεί Meg (ναι, θα ήθελα τον Κο Λιακόπουλο παρακαλώ). Δε σου μοιάζει για κάτι σπουδαίο, αλλά αυτός ο ηλίθιος παθαίνει εκλάμψεις και βγάζει μικρά χρηστικά γκατζετάκια, όπως το Παλαιστηνιακό Ξυπνητήρι. Μια χρήσιμη συσκευή, που σε ξυπνάει με στοργή και τρυφερότητα, σε αντίθεση με τα συμβατικά γ@μίδι@ που σου τρυπάνε το τύμπανο κάθε πρωί. Bonus points επίσης, καθώς το ξυπνητήρι αυτό σου δίνει και την ευκαιρία να κάνεις την ανακαίνιση στο σπίτι σου που ανέβαλες τόσον καιρο.

Cisco Ramon

Όσοι βλέπανε ή βλέπουν ακόμη το Flash στο CW, ξέρουν σίγουρα τον μακρυμάλλη Λατίνο της παρέας, που απλά περνάει, ρεύεται nerdy αναφορές που γουστάρουμε όλοι και κλ@νει εφευρέσεις. Ο τύπος δεν έχει βγάλει μόνο ένα αξιοθαύμαστο πράγμα, απλά είμαι σίγουρος πλέον ότι μπορεί να ανοίξει μια τρύπα στο χωροχρόνο, να έρθει σου πιεί τον καφέ (ρουφώντας το υγρό ηχηρά σε φάση “τσρφλρλρλρλρλ”) και μετά να σε μαστιγώσει με το μαλλί του (χάρντερ νέρντι ντάντι) και να γυρίσει σπίτι του για να φτιάξει το δικό του καφέ και να κατασκευάσει τον “Ultragore Speedforce Vibrator 2000” καθώς θα τρώει κουλουράκια, ενώ εσύ θα κείτεσαι στο πάτωμα σα βιοχλαπάτσα από τα Lidl.

1 1

Wednesday Addams

*Fapfapfap-πλιτςπλιτςπλιτς* Ε; Τι; Α ναι το άρθρο. Σόρι σκεφτόμουν κάτι για την Ortega και την Morticia της Catherine Zeta Jones. Η Wednesday κλασσικά είναι το μικρό ήσυχο που απλά μια μέρα γαζώνει όλο το σχολείο, με την μόνη διαφορά ότι το κάνει για την πλάκα της. Στον ελεύθερο χρόνο της φτιάχνει μικρές χειροτεχνίες όπως την Ατμοκίνητη Γκιλοτίνα, η οποία βγαίνει πλέον και σε μέγεθος τσέπης ώστε να μπορείτε και εσείς καλές μου φίλες να πετσοκόβετε π@τσες χωρίς οίκτο, όταν εντοπίζετε αρσενικά που ντροπιάζουν το ανδρικό φύλο (ΟΣΗΩΡΑΕΓΩΜΙΛΑΩΕΣΕΙΣΠΑΡΑΓΓΕΛΝΕΤΕ! ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ!).

3 2

Αυτά και σήμερα, το ξέρω ότι σας μόρφωσα, μην με ευχαριστείτε. Πάω να κάνω ένα μπάνιο τώρα γιατί ΝΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΣΦΕΝΤΟΝΑ ΓΙΑ WEDNESDAY ΚΑΙ MORTICIA ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΒΡΑΚΙ ΜΟΥ ΧΑΛΙΑ! ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ, ΝΤΕΓΑΜΙΣ’! Γκουχγκουχ, τα λέμε την επόμενη βδομάδα.

Jimmy Tsolakis

Jimmy Tsolakis
Jimmy Tsolakis
Αν περιμένεις άρθρα που δένουν αρμονικά με τα υπόλοιπα του site, καλές 32 Φλεβάρη, μάστορα ή μαστόρισα. Εδώ μέσα θα πιάνουμε από ταινίες, μέχρι και το τι χρώμα θες να βάψεις τις πατάτες σου για το Πάσχα (ναι ρε πατάτες, υπάρχει πρόβλημα;). Όλα θα είναι γραμμένα σε ύφος να σου πέφτουν τα μαλλιά και αν δεν έχεις και πολλά μαλλιά εξ' αρχής, προσκύνα με προκαταβολικά, θα σε κάνω ομοιόμορφο/ομοιόμορφη. (Insert maniacal laugh)

Share post:

POPULAR

More like this
Related

“John Lennon: Murder Without a Trial” – Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του John Lennon σε ντοκιμαντέρ

Τα άγνωστα κίνητρα πίσω από τον θανάσιμο πυροβολισμό του...

Νέο live video από τους Rotting Christ για το “Elthe Kyrie”

Οι Rotting Christ έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο live...

Ο Ozzy Osbourne φοβάται ότι μπορεί να μην ανέβει ποτέ ξανά σε σκηνή

Ο Ozzy Osbourne αποκάλυψε ότι μπορεί να μην εμφανιστεί...

Οι Metallica θα δώσουν για πρώτη φορά συναυλία στη Σαουδική Αραβία

Οι Metallica ανακοίνωσαν την τελευταία τους εμφάνιση για το...
Punked