Οι Megadeth κυκλοφόρησαν το νέο single “Soldier On!”

Να θυμίσουμε ότι ο νέος δίσκος του συγκροτήματος θα βρίσκεται στα δισκοπωλεία στις 2 Σεπτεμβρίου

Date:

Οι Megadeth ολοκλήρωσαν την τριλογία των μουσικών βίντεο και single, από το επερχόμενο νέο άλμπουμ τους “The Sick, The Dying…And The Dead”, με την κυκλοφορία του τραγουδιού “Soldier On!”. Να θυμίσουμε ότι ο νέος δίσκος του συγκροτήματος θα βρίσκεται στα δισκοπωλεία στις 2 Σεπτεμβρίου.

Ο Dave Mustaine δήλωσε: “Συνειδητοποιώντας ότι πρέπει να απομακρυνθείς από μια σχέση που είναι πολύ τοξική και πόσο δύσκολο μπορεί να είναι να ξεκινήσεις αυτόν τον δρόμο. Αλλά ξέρεις ότι πρέπει να το κάνεις, και μόνο το να κάνεις το πρώτο βήμα είναι το δύσκολο μέρος. Ό, τι κι αν τους κάνει η αποχώρησή σου, πρέπει να παραμείνεις στην πορεία και να κάνεις αυτό που είναι σωστό για εσένα. Θα είναι δύσκολο στην αρχή, αλλά πρέπει να ζήσεις για τον εαυτό σου, πρέπει να είσαι στρατιώτης.”

Trond Valfar

Trond Valfar
Trond Valfar
Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Share post:

LATEST

MUSTS

Guns N’ Roses: Ανακοίνωσαν την κυκλοφορία box set με τα δύο “Use Your Illusion” άλμπουμ

Όπως ανακοίνωσαν οι Guns N' Roses στις 11 Νοεμβρίου...

Η ζωή της Olivia Newton-John γίνεται βιογραφικό κόμικ

Η ζωή της εκλιπούσας Olivia Newton-John, γνωστής για τον...

Athens Science Festival 2022 “Κόσμοι του Αύριο”

Κινούμαστε προς το μέλλον με αυξανόμενη ταχύτητα, όμως πού...

Οι Red Hot Chili Peppers κυκλοφόρησαν ένα νέο τραγούδι αφιερωμένο στον Eddie Van Halen

Οι Red Hot Chili Peppers κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι, αφιερωμένο...
Punked