Οι Mastodon παρουσιάζουν άλλο ένα single από το νέο τους άλμπουμ “Hushed & Grim”

Πριν λίγες εβδομάδες οι Mastodon είχαν ανακοινώσει πως στις 29 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ “Hushed & Grim” και είχαν δώσει στην δημοσιότητα το πρώτο single του δίσκου. Τώρα η μπάντα μας χαρίζει άλλο ένα νέο τραγούδι από το επερχόμενο άλμπουμ. Το single έχει τίτλο “Teardrinker”, για το οποίο οι Mastodon γύρισαν και ένα μουσικό βίντεο.

Η μπάντα ανέφερε σχετικά: “ Μας ζητήσατε νέα μουσική και εμείς σας την δίνουμε. Το “Teardrinker” είναι διαθέσιμο παντού και αποτελεί το single από το νέο μας άλμπουμ “ Hushed & Grim”.

Trond Valfar

Trond Valfar
Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Share this post

MORE

Ηθοποιοί που έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η παγκόσμια κοινή γνώμη το τραγικό περιστατικό, όταν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων...

Chapelwaite: Αργή βασανιστική απόλαυση τρόμου

To 2021 μπορούμε να πούμε ότι δεν ήταν η χρόνια των διασκευών του Stephen King,...

Οι κορυφαίοι LGBTQ καλλιτέχνες της Rock και Metal σκηνής

Για πάνω από πενήντα χρόνια, η LGBT κοινότητα έχει προσθέσει στο ροκ και στη μέταλ...

MUSTS

Punked