Οι Mastodon αποκάλυψαν τις λεπτομέρειες του νέου τους άλμπουμ “Hushed and Grim”

Οι φήμες που κυκλοφορούσαν τις τελευταίες ημέρες και ανέφεραν ότι οι Mastodon έχουν έτοιμο το νέο τους άλμπουμ, επιβεβαιώθηκαν και επίσημα από το ίδιο το συγκρότημα. Έτσι λοιπόν οι Mastodon μας ενημέρωσαν ότι στις 29 Οκτωβρίου επιστρέφουν με τη νέα τους δισκογραφική δουλειά “Hushed and Grim”. O νέος δίσκος θα περιλαμβάνει δεκαπέντε τραγούδια, ενώ η μπάντα έδωσε στην δημοσιότητα και το πρώτο single “Pushing The Tide”.

mastodon

 

Το συγκρότημα δήλωσε: “Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε το νέο μας άλμπουμ και σας παρουσιάζουμε το νέο single “Pushing The Tides”. Το “Hushed and Grim” αποτελεί μία συλλογή από αυθεντικά συναισθήματα τα οποία πηγάζουν από την πραγματική μας ζωή και θέλαμε να τα μοιραστούμε μαζί σας. Σας ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξη και μείνετε συντονισμένοι.”

Trond Valfar

 

Trond Valfar
Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Share this post

MORE

Ηθοποιοί που έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η παγκόσμια κοινή γνώμη το τραγικό περιστατικό, όταν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων...

Chapelwaite: Αργή βασανιστική απόλαυση τρόμου

To 2021 μπορούμε να πούμε ότι δεν ήταν η χρόνια των διασκευών του Stephen King,...

Οι κορυφαίοι LGBTQ καλλιτέχνες της Rock και Metal σκηνής

Για πάνω από πενήντα χρόνια, η LGBT κοινότητα έχει προσθέσει στο ροκ και στη μέταλ...

MUSTS

Punked