Οι Lamb Of God συνεργάζονται με τους Health για το νέο single “Cold Blood”

Οι Lamb Of God ενώνουν τις δυνάμεις τους με το Noise Rock/Industrial των Health και μας παρουσιάζουν το νέο τραγούδι "Cold Blood"

Date:

Οι Lamb Of God ενώνουν τις δυνάμεις τους με το Noise Rock/Industrial των Health και μας παρουσιάζουν το νέο τραγούδι “Cold Blood”. Η σύνθεση θα βρίσκεται στο νέο άλμπουμ των Health με τίτλο “Disco4 :: Part II”, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 8 Απριλίου και θα περιλαμβάνει συνεργασίες μεταξύ άλλων με τους Nine Inch Nails, Lamb Of God και Poppy. Το νέο τραγούδι των Lamb Of God παρουσιάστηκε με τη μορφή ενός animated μουσικού βίντεο.

Trond Valfar

Nick Manous
Nick Manous
Ποτέ δεν είχα αυτό που λέμε το μικρόβιο ώστε να εξωτερικεύω τις απόψεις και την γνώμη μου για το οτιδήποτε. Η αλήθεια είναι ότι ο κύριος λόγος ήταν ότι δεν μ’ ένοιαζε και ιδιαίτερα η άποψη των υπολοίπων, έτσι πορευόμουν ως αυτό που λέμε μοναχικός λύκος στο συγκεκριμένο θέμα στα όρια του κλισέ μισανθρωπισμού. Αφήνοντας λοιπόν το «σκοτεινό» μου παρελθόν και έχοντας παρακινηθεί από την Σουαδέλα του Punked, βρίσκομαι πια εδώ να σας μεταφέρω οτιδήποτε περίεργο και ιδιαίτερο ξεθάβω και σχετίζεται με Metal/Rock μουσική, σειρές, ταινίες και videogames.

Share post:

LATEST

MUSTS

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ “Spector”

Το πρώτο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ "Spector" για τον εκλιπόντα...

Nancy Mounir – “Nozhet El Nofous” ένας περίπατος ψυχών

Σε ένα "περίπατο ψυχών" από αρχείο οκτώ 78 RPM...

Οι Godsmack κυκλοφόρησαν το νέο τους single “Surrender”

Μετά από τέσσερα χρόνια οι Godsmack επέστρεψαν με το...

A Nightmare on Elm Street – Ποιος είναι ο καλύτερος Εφιάλτης;

Ένα ερώτημα που δεν έθεσε ποτέ κανείς. Στην τελική...
Punked