Οι Lamb Of God μας παρουσιάζουν το νέο τους τραγούδι “Omens”

Οι Lamb Of God έδωσαν στην δημοσιότητα ένα μουσικό βίντεο για το νέο τους single "Omens", ένα τραγούδι το οποίο θα συμπεριλαμβάνεται στον επερχόμενο δίσκο του συγκροτήματος "Omens" που θα κυκλοφορήσει στις 7 Οκτωβρίου από την Epic Records

Date:

Οι Lamb Of God έδωσαν στην δημοσιότητα ένα μουσικό βίντεο για το νέο τους single “Omens”, ένα τραγούδι το οποίο θα συμπεριλαμβάνεται στον επερχόμενο δίσκο του συγκροτήματος “Omens” που θα κυκλοφορήσει στις 7 Οκτωβρίου από την Epic Records.

O Randall Blythe δήλωσε: ” Νομίζω ότι πολλά από τα χάλια στα οποία βρίσκονται τα ανθρώπινα όντα θα μπορούσαν πολύ εύκολα να αποφευχθούν, δίνοντας απλώς προσοχή σε προφανή επαναλαμβανόμενα μοτίβα, τόσο στην προσωπική ζωή όσο και σε ένα ευρύτερο κοινωνικοϊστορικό πλαίσιο. Αυτό που μερικοί αποκαλούν “οιωνούς” είναι στην πραγματικότητα απλώς εκδηλώσεις του γεγονότος ότι δεν υπάρχει τίποτα νέο κάτω από τον ήλιο. Είναι ανόητο να το αγνοούμε αυτό, αλλά όλοι το κάνουμε”.

Trond Valfar

Trond Valfar
Trond Valfar
Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Share post:

LATEST

MUSTS

Κινηματογραφικές διακοπές που πήγαν κατά διαόλου

Ίσως βρίσκεσαι σε κάποια παραλία, ίσως ετοιμάζεσαι για κάποια...

Πέθανε ο διάσημος σκιτσογράφος Jean-Jacques Sempé

Ο Γάλλος σκιτσογράφος Jean-Jacques Sempé, γνωστός για την εικονογράφηση της...

Νέο επίσημο live βίντεο από τους Epica

Οι Epica γιορτάζουν τα 20 χρόνια καριέρας με ένα...

Tekken: Όλοι οι μαχητές που μας μεγάλωσαν!

Ένδοξη η βδομάδα που μας πέρασε! Είχαμε νέο trailer...
Punked