Οι Lamb Of God διασκευάζουν το “Wake Up Dead” των Megadeth

Καθώς οι Lamb Of God ετοιμάζονται για την περιοδείας με τους Megadeth αποφάσισαν να μας παρουσιάσουν μία νέα εκδοχή της κλασσικής σύνθεσης των Megadeth με τίτλο “Wake Up Dead"

Date:

Καθώς οι Lamb Of God ετοιμάζονται για την περιοδείας με τους Megadeth αποφάσισαν να μας παρουσιάσουν μία νέα εκδοχή της κλασσικής σύνθεσης των Megadeth με τίτλο “Wake Up Dead”. Μάλιστα στην διασκευή συμμετέχει ο Dave Mustaine μαζί με τα υπόλοιπα μέλη των Megadeth όπως μπορούμε να δούμε στο επίσημο βίντεο που κυκλοφόρησε.

Ο Dave Mustaine δήλωσε: “ Ήταν μία πολύ δυνατή εμπειρία η συνεργασία μας με τους Lamb Of God για την διασκευή του “Wake Up Dead”. Τόσο διασκεδαστική όπως κι όταν θα παίζουμε ζωντανά το τραγούδι κάθε βράδυ στην επερχόμενη μας περιοδεία. Ανυπομονούμε να σας δούμε από κοντά.”

Trond Valfar

 

Nick Manous
Nick Manous
Ποτέ δεν είχα αυτό που λέμε το μικρόβιο ώστε να εξωτερικεύω τις απόψεις και την γνώμη μου για το οτιδήποτε. Η αλήθεια είναι ότι ο κύριος λόγος ήταν ότι δεν μ’ ένοιαζε και ιδιαίτερα η άποψη των υπολοίπων, έτσι πορευόμουν ως αυτό που λέμε μοναχικός λύκος στο συγκεκριμένο θέμα στα όρια του κλισέ μισανθρωπισμού. Αφήνοντας λοιπόν το «σκοτεινό» μου παρελθόν και έχοντας παρακινηθεί από την Σουαδέλα του Punked, βρίσκομαι πια εδώ να σας μεταφέρω οτιδήποτε περίεργο και ιδιαίτερο ξεθάβω και σχετίζεται με Metal/Rock μουσική, σειρές, ταινίες και videogames.

Share post:

LATEST

MUSTS

Το πρώτο κόμικ “Wonder Woman” πωλήθηκε σε δημοπρασία 1,62 εκατομμύρια δολάρια

Το πρώτο κόμικ "Wonder Woman" πωλήθηκε σε επταψήφια τιμή...

Οι Megadeth ανακοίνωσαν τις λεπτομέρειες του νέου τους άλμπουμ “The Sick, The Dying… And The Dead”

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή των Megadeth και του Dave Mustaine...

Διάσημοι συγγραφείς που πέθαναν στον άσσο

Η εικόνα ενός φτωχού συγγραφέα που παλεύει για μια...

Οι Metallica κάνουν σεμινάρια στους θαυμαστές τους

Οι Metallica συνεργάστηκαν με τη Yousician, διαδραστική και εκπαιδευτική...
Punked